לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

טבעוני, תל אביבי, אוהב לאכול, לשתות ולחפור.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


7/2013

טבעוני הולך לאכול בברצלונה (חלק ב')


אז בסוף ג'ינג'י פתח את האינטרקום, עליתי, נתתי חיבוק, שמעתי איזה ניגון או שניים שהוא נתן על סיניסייזר ישן של קאסיו (איך הוא חולה על פרופס כאלה), התקלחתי, נמנתי בקטנה ויצאתי לעבודה.

ה-Veggie Garden היא מסעדה נפאלית-טבעונית שמציעה מגוון רחב של מנות. לכל מסעדה שמכבדת את עצמה בברצלונה יש את ה-Menu del dia שזה בעצם ארוחה עסקית שמחירה נע בין 8 ל-10 אירו. אז שאנחנו לא נלך על המנה המקורית? במניו דל דיה מקבלים בווג'י גארדן שתייה, מנה ראשונה, עיקרית וקינוח. ראיתי הרבה אנשים אוכלים את הטאלי, אז בחרנו אותה כמנה העיקרית, בכל זאת, נפאלים. קיבלתי כוס יין ובחרתי בגספאצ'ו למנה ראשונה. הגספאצ'ו לא היה בחירה מוצלחת, חמוץ מאוד. לא יודע אם ככה הוא מגיע ברגיל, אבל לא ממליץ עליו. הטאלי היה סבבה, סטנדרטי למדי. מנה יפה ומשביעה.


 

כשהגיע שלב הקינוחים, בחרנו במשהו עם תפוחים, לא זוכר איך קראו לו, אולי קרמבל, כבר הייתי מפוצץ. סך הכול היה נחמד, אבל אם אתם אוכלים שם, אז אל תקחו את הגספאצ'ו, ולגבי הקינוחים, אני נותן לכם יד חופשית להחליט. כזה אני, דמוקרט.


 

איפה? Dels Angels 3.

כמה? 8 אירו העסקית.

מתי? אין בנמצא, אבל בטח לקראת הצהריים עד הערב המאוחר עם סייסטה באמצע.


בערב ירדנו לבר השכונתי, שתינו כמה בירות. שליש בירת Moritz שלא מצאתי משהו מפליל לגביה באינטרנט עולה 1.20 אירו, ואפשר להגיד שבהחלט מדובר במחיר סטנדרטי בעיר. תעשו את החישוב לבד, פשוט זול לשתות בעיר הזאת. מוריץ היא בירה קטאלנית במקורה. בחור בשם מוריץ הקים את המבשלה ב-1856. אחרי כמה גלגולים ובעיות כלכליות, הבירה ירדה מן המדפים ב-1966. הבירה עשתה קאמבק ב-2002, כשצאצאיו של מוריץ הקימו מחדש את המבשלה בסראגוסה. המבשלה הישנה נמצאת ב- Ronda de Sant Antoni ומשמשת כמוזיאון שמציע טעימות בירה. לא ביקרתי, אבל נשמע מעניין, אולי בפעם הבאה.

בכל אופן, אחרי כמה בירות, התחלנו לדבר עם חבורת צרפתיות והיה אחלה ערב.

 

 

יום למחרת, הגענו לעוד מסעדה טבעונית - Juicy Jones. למסעדה יש עוד סניף בעיר, אנחנו אכלנו ברחוב הוספיטל. הדריל אותו דריל, מניו דל דיה. שוב שתיתי כוס יין. למנה ראשונה בחרנו סלט וארטישוק. היה טעים מאוד, וגם הם בכלל לא התקמצנו על הגודל של הסלט.


 

למנה עיקרית בחרתי כרוב ממולא בסייטן ועוד כל מיני דברים טובים. גם כאן לא התאכזבתי.


 

לקינוח בחרנו עוגת שוקולד וקרם קטלאנה בגרסה הטבעונית שלו. האמת שלא להיט גדול, אבל העוגה הייתה בסדר, כמו חומיה.


 

איפה? Hospital 74.

כמה? 8.5 אירו.

מתי? 7 ימים בשבוע, 23:00-10:00.

 

יום למחרת, אחרי שהתחרדנו קצת בים, עברנו בדרך הביתה ב-Gopal. המקום נראה כמו מעדנייה של אוכל טבעוני. גם אם מגישים במקום מניו דל דיה, זה היה כבר בשעה שהוא לא מוגש, אבל בכל מקרה לא היינו מספיק רעבים לארוחה מלאה. הלכתי על אחד מסוגי ההמבורגר שהם מציעים והיה טעים. עקב כך שהייתי רק עם בגד ים, לא היה לי דרך לצלם את ההמבורגר, אבל מצאתי תמונה בעמוד הפייסבוק של המסעדה - לתמונה של ההמבורגר. אז אפילו הרווחנו תמונה מושקעת ולא בסטנדרט שאני מציג פה בדרך כלל.


איפה? Carrer Escudellers 42, Plaéa George Orwell

כמה? משהו כמו 5 אירו.

מתי? ראשון-שישי 23:00-10:00, שבת 24:00-13:00.

 

ועדיין לא סיימתי לאכול, יהיה גם חלק ג'!

נכתב על ידי , 20/7/2013 15:32   בקטגוריות טאלי, חו״ל, טבעונות, סלט, עסקיות, קטלאני  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי: 

Google:  יותם




הבלוג משוייך לקטגוריות: פילוסופיית חיים , בישול , בעלי חיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לבקר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על בקר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)