לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

טבעוני, תל אביבי, אוהב לאכול, לשתות ולחפור.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


2/2014

סביח בסביח פרישמן


בסביח פרישמן אני אוכל כל פעם שאני קונה כרטיס במשרד הכרטיסים המתועב "לאן". פרט לפעם שעברה שהייתי שם ולא היה לי כוח לעמוד בתור הארוך שבדרך כלל יש בשעת צהריים. הפעם לשמחתי היו רק שלושה-ארבעה אנשים לפניי, אז אכלנו את אותה מנה מצוינת בלי ביצה. כמו בסביח טשרניחובסקי, שאת שניהם הקים ועזב בחור בשם אפי, אומן בתחומו, גם כאן זמן ההמתנה למנה ארוך מהזמן שבו היא בידיים שלך לפני שהיא נעלמת כליל. את המחיר אני לא זוכר, אבל הוא עלה לדעתי מאז הפעם האחרונה שהייתי. מעניין כמה זמן ייקח עד שמשהו בפיתה יעלה 20 ש"ח - מחיר בלתי נתפס. ואני ממש לא מאשים את מוסד הסביח הממכר הזה, בכל מקום בתל אביב וגם מחוצה לה קשה למצוא כבר מנות איכותיות במחירים זולים.

במשך ההמתנה נכנס למקום שלום מיכאלשווילי לאחר שכבר גמר את מנת הסביח שלו בחוץ ושאל אם למישהו יש סיגריה, הוא קיבל, ואמר למוכר/בעלים שהיה טעים מאוד כרגיל. מהדינמיקה היה ניתן להבחין כי מדובר באדם נחמד, ועצם העניין הזה הוא נחמד, כי שמעתי על הרבה ידוענים שנראים על המסך הקטן כאחלה אנשים אך מתגלים כחארות כשפוגשים אותם. אמנם זה היה עניין של דקה, אבל שוב, הוא עושה רושם של בחור מאוד נחמד. דרך אגב, "מה קשור" והחומר שלהם ממש לא הצחיקו אותי כשהם היו ביחד, ולא הבנתי מה העניין שמגלים בהם, אבל דווקא כשהם לחוד או כaהם ביחד אבל עושים משהו שלא קשור למה קשור (משחק מילים חביב), אז הם התגלו לי כשחקנים טובים וכאנשים מאוד מצחיקים.  

בחיים אנחנו עדיין מחפשים כיוון חדש לפרנסה, אבל לא עלה לי עדיין רעיון מספיק טוב, וגם אם עלה משהו אז מדובר בתהליך ארוך שלא ברור כלל אם יבשיל או לא, אז עם הרבה סבלנות אני נושך שפתיים וממשיך כל יום ללכת למקום שבו אני מרגיש שרע לי ושאני בכלל לא ממצה שום פוטנציאל שגלום בי.

לא זוכר אם כתבתי, אבל מה שאני כן מצפה לו הוא טיסה לאנגליה עם סבתי עוד חודשיים וחצי. גם לראות את המשפחה שלא ראיתי זמן מה, גם לצפות בכדורגל טוב, גם לשתות כמה בירות טובות בתקווה שהן טבעוניות, וכמובן - לאתר את המקומות עם האוכל הטבעוני הטעים בלונדון. בילדותי הייתי אנגלופיל לא קטן, אבל זה עבר כנראה עם הגיל. יש משהו מאוד קר בבריטים, ומן הצד השני מאוד סליזי ודוחה כשזה קשור לבילויים ולשתייה כמובן. אף פעם לא חשבתי על לגור בחו"ל ובלונדון בפרט, אבל אחרי כמה שנים טובות שלא הייתי בלונדון אני מצפה לכך בכיליון עיניים.

ויש איזו בחורה שבן דוד שלי רוצה לסדר לי. עושה הרושם שהכול טוב ויפה לגביה, פרט לזה שהיא גרה באשדוד. עכשיו נשאלת השאלה האם יש לזה סיכוי? האם יש טעם בכלל להכיר בחורות שגרות במקומות שאפשר להגיע אליהם ולחזור מהם בצורה נוחה בכל ימות השבוע רק במכונית? אין לי רכב ואני לא כל כך אוהב לנהוג. לא יודע, האם  לתת לזה צ'אנס בכלל? הרי אני מכיר את עצמי. מצד שני, מי יודע מה יהיה. אולי בחורות שגרות רחוק יגרמו לי לרצות להגיע אליהן, ובמקרה שלא - אז ניסינו. מה שלא יהיה, נבדוק את זה, בתל אביב או באשדוד. 




איפה? פרישמן 42, תל אביב.

כמה? לא זוכר, 18 או 19 ש"ח לדעתי.

מתי? א'-ה' 24:00-9:00, ו' 16:00-9:00, ש' 24:00-20:30.


 

נכתב על ידי , 7/2/2014 19:18   בקטגוריות טבעונות, סביח, בפיתה  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי: 

Google:  יותם




הבלוג משוייך לקטגוריות: פילוסופיית חיים , בישול , בעלי חיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לבקר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על בקר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)