אז ממשיכים ליהנות מהמונדיאל וכבר מתבאסים על הריקנות שהולכת לבוא אחריו. כל דבר נקבע לפי לוח המשחקים. החיים מתרכזים בעבודה-שינה-מונדיאל-שינה, לטוב ולרע. שותים הרבה בירה ואוכלים הרבה דברים מהירים. אוטוטו נגמר שלב הבתים וזה יעזור לנו לחזור לשגרה יותר בקלות בהמשך.
בכל אופן, בהתאם ללוח הזמנים ולחברים שעימם צופים במשחקים, יוצא לי גם לאכול לא מעט ג'ירף בזמן האחרון. ג'ירף היא מסעדה מצוינת והיה נהדר לאכול בה לפני הטבעונות, אבל מה קרה מאז?
לפני כשנה הם הכניסו לתפריט מנה טבעונית לגמרי, אודון פטריות. לטעמי המנה נחמדה אבל לא יוצאת מן הכלל ולכן לא מצאתי צורך לדווח עליה על במה זו. מה שכן, יש שביעות רצון כשמטבענים ממגוון המנות הקיימות וחלקן לא נופלות בהרבה אם בכלל מהמנות המקוריות.
מבין מבחר פאד תאי, שגם הוא יחסית חדש בתפריט המסעדה, ניתן לטבען את כל סוגי הפאד תאי. בעיקרון הם פשוט מורידים את רוטב הצדפות/דגים ואת הבשר מחליפים בטופו. הפאד תאי הרגיל המטובען הוא אחלה. בתמונה ניתן לראות את הפאד תאי החריף בגרסתו המטובענת. הוא סבבה, אבל לדעתי הפאד תאי הרגיל עדיף. במקרה שלפנינו גם משום מה קיבלתי אותו בקרטון רחב ונמוך יותר, לא יודע בדיוק מה הסיבה, אבל כאמור, פחות נהניתי ממנו.
המלאזית המטובענת נהדרת. וזו למרות שבמנה זו החלפת המרכיבים היא המרובה ביותר. חלב קוקוס במקום שמנת, טופו במקום עוף ואטריות אורז במקום ביצים. ובנוסף, היא גם אחת המנות היותר מפוצצות שלהם. אלופת העולם שלי ללא ספק.
את הפיליפינית החריפה אני לא זוכר אם יצא לי לאכול בגלגול הקודם שלי, אבל למי שאוהב חריף - גם כן, אחלה מנה. מה שכן, האטריות די מתפרקות, לפחות במשלוח. אז אם פחות אכפת להם מהאסטתיקה ויותר מהטעם והחריפות, מדובר בבחירה טובה.
לגבי המשלוחים עצמם. הם אומרים סביב השעה והם יודעים מה הם אומרים. בטלפון בדרך כלל יש הודעה שמאיימת שבשל המונדיאל או סתם עומס ייתכן שייקח יותר זמן. התחושה היא שזה רק בכדי לא ליצור ציפיות לכך שהם יגיעו תוך פחות משעה. המנות מגיעות כאמור כשעה לאחר ההזמנה חמות וטעימות. יותר משתלם להזמין עם אנשים בשל דמי המשלוח הנגבים עבור ההזמנה.
לא זול, אבל איכותי, נוח, ממלא וטעים.
מאיפה? אבן גבירול 49, תל אביב.
כמה? 52 ש"ח הפאד תאי והפיליפינית, 51 ש"ח למלאזית. 8 ש"ח דמי משלוח.
מתי? א'-ש' 1:00-12:00.