1. נולדתי בסוף שנת 93.
2. אני מזל עקרב. או קשת, תלוי באיזה הורוסקופ אתם מסתכלים (אני לא מסתכלת). למרות שפעם מישהי אמרה לי שלפי התאריך העברי שלי אני בכלל מזל גדי.
3. אני לא באמת מאמינה שיש 12 סוגים של אישיות, וכלל אוכלוסיית כדור הארץ מתחלקת אליהם לפי תאריכי לידה.
4. אני דתייה. וכן, אני הולכת עם מכנסיים.
5. תקראו לזה דתי לפי דעתי, לא אכפת לי. אני דתייה לייט.
6. קפה משפיע עליי בערך כמו שוקו. אני יכולה לשתות אחד לפני השינה ולישון כמו תינוקת.
7. לאחרונה גיליתי שלהוסיף קינמון לקפה זה אחלה. אבל זה עובד רק כשיש קצף.
8. אני ככל הנראה הבן אדם עם הכי פחות ביטחון עצמי שפגשתי. הטוויסט הוא שאני מכסה את זה בביטחון עצמי מופרז.
9. אני אשכנזייה מזויפת. אשכנזייה כי זה המוצא שלי, מזוייפת בגלל העיר שבה אני גרה ובה גדלתי. (פעם, בת דודה שלי שגרה במרכז סיפרה לחברה שלה שהיא עושה פסח אצל דודים שלה (אנחנו). כשהחברה שמעה את שם העיר היא הגיבה- 'מה, דודים שלכם לא אשכנזים כמוכם?')
10. סעיף 9 גורם לכך שאין לי את היכולת הפיזית להשתזף. רק להפוך לאדומה.
11. אני מנגנת בגיטרה מכיתה ט', ולפני חודשיים התחלתי לנגן גם על יוקללה.
12. אני לא שרה במקלחת, אבל כן בחדר שלי כשאני לבד או בשביל חברה שמשוכנעת שאני שרה יפה (אני חולקת עליה, אבל ראו סעיף 8).
13. אני שקרנית די משכנעת. פעם חברה שלי החליטה לעבוד על מישהי שהייתי מאורסת פעם, מה שהפתיע את שתינו. הבחורה התחילה לשאול אותי שאלות על כל מיני פרטים קטנים, ולא החלקתי אפילו פעם אחת.
14. מגע פיזי מרתיע אותי. אני אף פעם לא יוזמת אותו, וגם אם אני לא נרתעת, אני מרגישה ממש לא בנוח. חוץ מכשאני לפחות קצת שיכורה.
15. ממה שאני יודעת על הגנטיקה שלי, אני עשויה למות מחמישה סוגים של סרטן, המוח שלי עשוי להיצלות משלוש תוצאות שונות של פרקינסון, ואני ככל הנראה אסבול מבעיות לב ומחלות שונות של אשכנזים. אבל לפחות קיבלתי קיבולת אלכוהול מכובדת :).
16. באוקטובר אני הולכת ללמוד מדעי ההתנהגות במוקד פסיכולוגיה ניסויית ומדעי המוח. כן.
17. למרות שאני מאוד מנותקת ריגשית, אני הולכת להיות להיות פסיכולוגית ממש טובה. או שאולי בגלל זה. אני לא יודעת.
18. אם יש משהו אחד שאני אוהבת בעצמי זה את העיניים שלי.
19. אני מספרת בדיחות סקס כי זה מצחיק, לא כי אני מבינה בזה. למעשה, אני בתולה כמו נערה קתולית מורג'יניה.
20. בהכתרה בכיתה י"ב שיחקתי חמישה תפקידים שונים, ולא החלפתי אפילו תלבושת אחת.
21. יש לי מין קטע כזה, שאני מחליטה לעשות משהו, ואז אני לא עושה אותו.
22. ג'וקים לא באמת מפחידים אותי, רק מגעילים אותי. המקסימום שאני מוכנה לעשות זה לזרוק עליהם נעל, ואם פיספסתי, שמישהו אחר ילך להביא אותה כי הג'וק עומד בדרך ומה אם הוא מהאלה שעפים?
23. שירתתי שנתיים בשירות לאומי, ועכשיו אני עובדת באותו מקום.
24. בשנה הראשונה של השירות שלי הרכזת שלי גרמה לי לעשות רשימה של 20 דברים שטובים בי. מצאתי 16.
25. ב- 12.4 הייתי בהופעה של אביב גפן. הייתי נגעלת מעצמי אם לא היתה לזה סיבה ממש טובה- ביפי קליירו הופיעו באותו ערב, ולא היה שום מצב בעולם שהם מופיעים בארץ ואני לא אלך.
26. כן, ביפי קליירו היא הלהקה האהובה עליי. תבדקו אותם, הם סקוטים :)
27. מבחינת מוזיקה, אני מעדיפה רוק אלטרנטיבי, אבל לא רק. אני כמעט ולא שומעת מוזיקה ישראלית, כי עצם הרעיון של רוק בארץ זה אלטרנטיבי, וזה לא לגמרי הסאונד שאני אוהבת.
28. אני מסוגלת לדבר על מוזיקה כאילו היא התינוקת שלי, אז אני אפסיק כאן.
29. למרות שאני הרבה אנשים לא אוהבים את זה ואני מבינה למה, אני חושבת שבירות זה אחלה, אבל רק כשהן קרות.
30. כשהייתי בכיתה ו', היו כמה ילדים שהיו עושים סלטות וכאלה בהפסקות ליד הכיתה שלי. בהפסקה אחת, אחד מהם עשה כמה סלטות לאחור ובעט לי בכף הרגל. עד היום, זה השבר הכי מגניב שראיתי.
31. אני בדעה ששום דבר לא מזיק, כל עוד שומרים על פרופורציות.
32. למרות שאף פעם לא הייתי במערכת יחסים, חברות שלי מרגישות יותר מידי בנוח לבקש ממני עצות בנוגע לשלהן.
33. אין לי ידידים. בכלל. מעגל החברים שלי כולל רק בנות, וזה בגלל שבתיכון למדתי באולפנא, לא הייתי הולכת לבני עקיבא, וכולם בשכונה שלי ערסים. וזה חבל, כי המין הנשי די מעצבן אותי.
34. מאז שהפסקתי לשתות קפה עם סוכר, הרבה דברים מתוקים לי מידי.
35. אני יודעת שהתמדה היא הכל, אבל בכל זאת אני מפסיקה.