לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

cooking is fun


אתר בישול עם מתכונים טעימים בהנהלת שי ומאיה


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2013    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    




הוסף מסר

4/2013

סופלה שוקולד- פתיחת הבלוג


הסיבה לכך שבחרנו לפתוח במתכון הזה היא בגלל שזה המתכון הראשון שהכנו ביחד ואגב יצא מאוד טעים.

סופלה שוקולד הוא דבר אהוב על כולם! מהילדים ועד למבוגרים.




סופלה שוקולד (לקוח מ"אוכל טוב"-"מאסטר שף")


חלבי

מצרכים:

  • 300 גרם שוקולד חלב
  • 100 גרם חמאה
  • 3 כפות קקאו
  • 4 ביצים מופרדות (חלמונים לחוד וחלבונים לחוד)
  • 3/4 כוס קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • כפית סודה לשתיה
  • שקית סוכר וניל
  • כף תמצית וניל
  • כוס חלב
  • 2 כפות גדושות של סוכר
  • קוביות שוקולד

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

2. ממיסים בסיר או קערה את השוקולד, החמאה והקקאו.

3. מורידים מהגז ומשווים טמפרטורות עם החלמונים: מערבבים מהר ומוסיפים את החלמונים לאט.

4. מוסיפים בהדרגה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה וסוכר הווניל.

5. מוסיפים את תמצית הוניל ואת החלב ומערבבים.

6. מקציפים בקערה נפרדת את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצפת (לא להקציף יותר מדי, שלא יישבר!).

7. מוסיפים את הקצפת בהדרגה ומערבבים לאט לאט עד לקבלת תערובת אחידה.

8. מעבירים את התערובת לתוך קעריות אישיות (מיוחדות לאפייה) ומשומנות, עד 4\3 מגובה הכלי.

9. מכניסים למרכזה של כל קערית גם מטבע שוקולד.

10. מכניסים לתנור החם למשך 10 דקות.

11. מוציאים מהתנור ומגישים עם אבקת סוכר, כדור גלידה או קצפת (אם אתם מכינים את הקצפת לא כל כך כדאי לשים רבה סוכר כי הסופלה מתוק מאוד).


אהבתם? תעשו לנו לייק בתחתית העמוד. שתפו איך יצא לכם או אם יש לכם שאלות תכתבו.


בתיאבון!


נכתב על ידי , 14/4/2013 14:22  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 

בת: 22




141
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לcooking אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על cooking ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)