לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

cooking is fun


אתר בישול עם מתכונים טעימים בהנהלת שי ומאיה


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2013    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 




הוסף מסר

5/2013

בפתח חג השבועות


היי לכולם!

חג שבועות בפתח ואיתו המון מאכלי גבינות טעימים!

היום נתחיל במתכון טעים שמתאים לפירות העונה.

משמשים!


עוגת גבינה פירורים ומשמשים אישית     

חלבי (כ-6 עוגות אישיות)

 

 

מצרכים:

 

לתחתית ולפירורים: 1/2 1 כוסות קמח (210 גרם) 1

 כפית אבקת אפייה

1/4 כוס סוכר (50 גרם)

 1 שקית סוכר וניל (10 גרם) 150

 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

 3 חלמונים

 

למלית: 2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)

  2/3 כוס סוכר (130 גרם)

1 קופסא אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)

500 גרם גבינה לבנה 5% או 9% שומן

 250 גרם גבינת שמנת 30% שומן, בטמפ' החדר

8-10 משמשים בשלים קצוצים דק (אפשר גם גס אך דק יותר מומלץ)

אופן ההכנה:

 

מכינים את התחתית והפירורים: מחממים תנור ל-180 מעלות. במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח, אבקת אפייה, סוכר, סוכר וניל וקוביות חמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק. מהדקים בידיים את כל הבצק לתחתית של תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, בשכבה דקה. נועצים בבצק באופן צפוף רינגים אישיים. אופים כ- 20 דקות, עד להזהבה. מצננים לחלוטין. מוציאים בעדינות בעזרת תרווד או מרית את הרינגים האישיים עם הבצק בתוכם. את שאר הבצק האפוי מפוררים בידיים לפירורים.

 

מכינים את המלית:

במיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קרם יציב. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים בהדרגה את הגבינות ומקציפים דקה נוספת.

מרכיבים את המנה:

יוצקים 1/3 מהמלית לתוך הרינג ומפזרים כף משמשים קצוצים לתוך הרינג. עושים פעולה זו עוד פעמיים (סה"כ 3 פעמים).

מכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות, להתייצבות. מוציאים את הרינג לפני ההגשה (אם יש קושי אז חלצו את הרינג עם מטלית טבולה במים חמים) והגישו קר.


חדש!

כתבו מתכון שבועות בחלון המסרים שבצד שמאל או בתגובות. המתכונים שהכי התלהבנו מהם יתפרסמו כאן באתר!

כדי לכתוב לנו את המתכון צריך גם למלא שדה טופס זה:

שם פרטי:

שם משפחה: (לא חייב)

גיל: (לא חייב)

שם המתכון: (כמובן!)

מצרכים:

אופן ההכנה:

אם יש איזה סיפורון רקע או אם אמא, סבתא, דודה או כל מישהו אחר המציא את המתכון מסיבה מעניינת: (רק אם יש)


 

אהבתם? תעשו לנו לייק בתחתית העמוד. שתפו איך יצא לכם או אם יש לכם שאלות תכתבו.

 

בתיאבון!

 

נכתב על ידי , 12/5/2013 15:56  
הקטע משוייך לנושא החם: שבועות שמח!
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





כינוי: 

בת: 22




141
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לcooking אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על cooking ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)