לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים



Avatarכינוי:  קרן_אור

בת: 35





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2012    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
1/2012

הקשר בין סולת לתרנגולת


היום בחדשות היתה כתבה קצרה על חלווה ואופן ייצורה (או ייצורו?...).

מעולם לא אהבתי חלווה, אך היתה תקופה של 4 חודשים שטחנתי את זה. עד ששוב חזרה הסלידה.

ופתאום.. תשוקה בלתי מוסברת קפצה לבקר את לשוני.

ולא רק לחלווה.

תמיד בארוחת הבוקר בבסיס, לצד כל המטעמים המפתים, נחה לה קערת דייסת סולת.

ותמיד חשבתי לעצמי- מי לעזאזל אוכל את העיסה??

אין לי מושג מה נחת עלי, אבל התחשק לי את הג'יפה הזו.

חיש מהר שאלתי את אמא איך להכין, ומצאתי את עצמי מול החומר הבלתי מזוהה.

טעמתי

וטעמתי

ומשום מה היה לזה טעם של מרק עוף.

 

ובכל זאת אכלתי..

 

נו, מילא, בתור אחת שבחלבון ביצה קשה מרגישה טעם של מתכת, אי אפשר לסמוך במיוחד על חוש הטעם שלי מוציא לשון

 

 -

לאחר פוסט מטומטם, חייבים לאזן עם אחד איכותי, פוסט עם אמירה חברתית חשובה.

נכתב על ידי קרן_אור , 22/1/2012 20:47   בקטגוריות בא לי לספר לכם  
16 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של קרן_אור ב-25/1/2012 19:54





© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לקרן_אור אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על קרן_אור ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)