לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



Avatarכינוי:  אל עיצובים~

בת: 12





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2013

הודעה


היי לכולם, לשמחתי פתחתי עוד בלוג,בלוג אופנה אך לצערי דיי קשה לתמרן בין 2 בלוגים, לכן חשבתי לאחד את שני הבלוגים.

אשמח לדעת מה דעתכם בתגובות למטה בפוסט.

אם הבלוגים יתאחדו הבלוג יהיה יותר מגוון , ואם לא אני אמחק את אחד הבלוגים.

הבחירה ביידים שלכם,

אוהבת עינב

נכתב על ידי אל עיצובים~ , 8/8/2013 15:32  
קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



פוסט 12


היי לכם,

פוסט אוהב במיוחד :) 

תהנו! 

 Image Hosted by ImageShack.us

 פיקסלים:

 סט 1-

          

          

 סט 2-

                       

סט 3-

            

 

 

Image Hosted by ImageShack.us

  

png:

על רקע שקוף - כל מי שמשתמש קדיט מקושר :)

 






 


Image Hosted by ImageShack.us

תמונות לעיצובים:

לגרור לחלון חדש, מי שלוקח לתת קרדיט מקושר :)

 
Enjoy the little things | via Tumblr

Piano | via Tumblr

Untitled | via Tumblr

Gurken in Herzform

Pinterest

 

Image Hosted by ImageShack.us

 

 מבצעון-

1.   2.   3.   4.    5.  מתפצפצים..6.  7.  

 

Image Hosted by ImageShack.us

 

מתכון לבראוניז שתפנק את אהובכם  -

(מאקו)

בראוניז

המרכיבים (לתבנית מרובעת בגודל 20X20 ס"מ):
6 כפות (90 גרם) חמאה רכה (ועוד מעט חמאה לשימון התבנית)
170 גרם שוקולד מריר מאיכות טובה
1/4 כוס אבקת קקאו
3/4 כוס קמח לבן
1/4 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
1 כוס סוכר
2 ביצים גדולות
2 כפיות תמצית וניל טהור

 

- פרסומת -

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

 2. משמנים את התבנית בחמאה ומניחים עליה נייר אפייה ששוליו יוצאים מהתבנית ברוחב 5 ס"מ.

3. שופכים לקערה חסינת חום את החמאה, השוקולד והקקאו.

4. מרתיחים מים בסיר. כשהם מגיעים לרתיחה מניחים מעל הסיר את הקערה,

ומערבבים עד להמסה מוחלטת ואחידה של כל החומרים.

5. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומניחים בצד.

6. מקציפים את הסוכר, הביצים ותמצית הווניל בעזרת מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שמתקבלת תערובת בהירה,

 למשך 4 דקות בערך.

7. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס וממשיכים לערבב בעזרת המיקסר עד לקבלת תערובת אחידה.

בהמשך מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים שוב עד שנטמעת בתערובת.

8. שופכים את בלילת העוגה לתבנית ומיישרים אותה בעזרת מרית.

 אופים למשך 35 דקות בערך, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש אך עם מעט פירורים לחים עליו.

9. מכבים את התנור בתום האפייה ומשאירים את התבנית בתנור למשך רבע שעה.

10. מוציאים את התבנית מהתנור ומצצנים באופן מוחלט על רשת.

 

Image Hosted by ImageShack.us

 

רקעים לבבות:

  

  

 

Image Hosted by ImageShack.us

 

יום אהב ושמח!♥

הודעות קטנות-

~לילה לבן בקרוב!!

~בקשות לפוסט הבא?

 

נכתב על ידי אל עיצובים~ , 5/8/2013 13:44  
12 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Shager Icons ב-9/9/2013 19:24
 





975

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאל עיצובים~ אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אל עיצובים~ ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)