טוב אז 2018 התחילה וכבר חשבתי שישרא לא קיימת, ואז סתם נכנסתי למייל אתמול וראיתי שיש לי תגובה לפוסט שכתבתי חודש שעבר וזה היה מוזר כי חשבתי שהפעם באמת זה סופי אחרי כל כך הרבה פעמים שהיו דיבורים על הסוף של ישרא, טוב לפחות זה עדיין לא קרה. האמת שלא גיביתי את הבלוג שלי ואני גם לא מתכוונת לגבות, אני לא מרגישה שהבלוג שלי צריך להישמר, הוא בעיקר לפרוק את מה שעובר עליי, או דברים שקורים בחיי, ואין איזה משהו משמעותי אבל אני חושבת שאני מאוד רגועה ולא מחפשת אקשן יותר מדי גם ככה אז גם אם אני זו שקובעת איך החיים שלי יראו לטוב או לרע, אני מתמודדת עם הכל ומשתדלת להיות חזקה...והנה אנחנו ב2018!!!
2018:
- התראיינתי לעבודה והתקבלתי אחרי 2 ראיונות, לעבודה בתור עוזרת למזכירה בחברה מובילה בארץ, היום היה היום הראשון ואני יכולה לומר שהיום טס לי ועבר ברגל ימין ואני רק מקווה שככה גם ימשיך, חשוב לי לעבוד גם אם אני לא מרוויחה מזה הרבה כסף.
- אני לא בהריון ואין לי שום מחלת מין וכך חגגתי את היום הראשון של 2018, בקופת חולים כשקיבלתי את התוצאות ובסופר פארם כשקניתי ויטמינים..ואחרי זה בקאנטרי בחדר כושר.צחקתי קצת שזה נשמע שאני כמו יום בחיי זקנה פעילה מינית.
- אני יוצאת כבר כמה זמן עם הבחור מהפוסט הזה: http://israblog.co.il/blogread.asp?blog=835523&blogcode=14925122 . כל כך טוב לי איתו ואני שמחה שנתנו לזה צ'אנס למרות המרחק וזה עובד לנו ואנחנו מסתדרים עם זה ולשם שינוי אני מרגישה שאני יוצאת עם מישהו שאכפת לו ממני והוא רוצה אותי, והוא מצחיק וחכם ויצור כמוני והכי כיף לי להיות אני לצידו וגם הסקס טוב, אני יכולה קצת לצאת קלישאתית? הוא קצת היה מתחת לאף כבר הרבה אבל כבר חודש כמעט שאני יוצאת איתו וזה מרגיש לי אפילו יותר כי גם כשלפניי כן נפגשנו ואני לא מפחדת ממה שיקרה או לא יקרה כי עכשיו טוב.
- אני מרגישה פחות לחוצה לגביי מה יהיה איתי אבל אני כן רוצה לחשוב קצת גם על זה ועל מה יהיה איתי ולשים את זה על אש נמוכה.
- אני מקווה השנה פשט להיות אופטימית יותר בנוגע להכל, לצחוק המון, ללמוד להנות גם מהדברים הקטנים ומי יודע אולי גם אני אצליח להיות מאושרת.
באיחור קצת אבל שתהיה לנו שנה אזרחית טובה,
אנונימית.