לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

ה"פ פאנפיקים ושטויות אחרות;)


הבלוג עבר ל-http://www.tapuz.co.il/blog/net/userBlog.aspx?FolderName=hpfanfiction1

כינוי: 

בת: 26





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2013    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

8/2013

פרק 2- התאומים מורגן


פרק 2- התאומים מורגן

ויתור זכויות- כמו תמיד כל הזכויות שמורות לג'יי קיי רולינג המדהימה שכל מה שאני כותבת לא היה קיים בלעדיה :)

(פרטי הפיק מופיעים בפרולוג)

תודה ענקית לריטוש שעדיין לא שלחה לי את הביטוא שלה אבל אם היא בכל זאת זוצה לעשות על הפרק בטא אני אשמח ואעלה את העידכון :)


 

שיירה של ילדים בני כאחת עשרה נכנסה לאולם הגדול. הארי נזכר בפעם הראשונה בה הוא עצמו צעד דרך אותן דלתות והביט בתקרה המכושפת ובשולחנות הארוכים בערבוביה של רגשות- התרגשות וגם פחד. ציפייה וחשש. את אותן תחושות זיהה במבטים של רבים מהם.

מקגונגל הניחה, כבכל שנה, את מצנפת על המיון ולאחר שזו שרה את שירה, קראה לתלמידי השנה הראשונה להתמיין אחד אחרי השני לבתים.

הוא הביט בילדה אדומת שיער אשר התיישבה על הכיסא בחשש.

"האפלפאף!", קראה המצנפת מיד.

הילדה חייכה בהקלה ורצה לעבר שולחן האפלפאף.

המיון נמשך והארי העביר מבט בשולחן המורים. הוא זיהה את הפרצופים המוכרים אך את תשומת ליבו תפסו שני מורים חדשים- מורה נמוך ועגלגל מעט ישב בכיסא של המורה לשיקויים ומורה (ה"מ- מורה נקבה!) ישבה על ידו בכיסא השייך למורה להתגוננות מפני כוחות האופל. אותו כיסא שבכל שנה ישב עליו מורה אחר.

"אלכסנדר מורגן", קראה המנהלת.

"סלית'רין!", קראה המצנפת והארי הפנה את מבטו חזרה לטקס המיון. ילד שמנמן בעל תסרוקת משונה קם והלך לעבר מקומו בשולחן סלית'רין בעודו שולח חיוך מתנשא לעבר קהל תלמידי השנה הראשונה שחיכו לתורם.

"מקסים מורגן."

על הכיסא התיישב כעט ילד הדומה כשתי טיפות מים לקודמו. הארי ראה כיצד המצנפת מתלבטת מעט, ולאחר מכן מכריזה, "גריפינדור!"

הילד על הכיסא, וכך גם זה שהיה בוודאי אחיו התאום נרעדו למשמע החלטת המצנפת. הילד היסס מעט ופנה לעבר השולחן. הוא היה הילד הראשון הערב שמוין לגריפינדור והדבר עורר קריאות נלהבות בשעה שהתיישב בכיסא על יד הארי, שישב קרוב לקצה השולחן.

הארי חייך אליו והילד החזיר חיוך מבולבל, עדין מופתע מהחלטת המצנפת. כאשר הארי הביט בעיניו מקרוב, הוא ראה שבליבו הילד שמח על הבחירה.

המיון נמשך.

"גריפינדור!", קראה המצנפת שוב והשולחן שאג למראה שחורת השיער שהצטרפה לשולחנם.


 

לאחר שתם טקס המיון והפרופסור מקגונגל הזכירה לכולם את כללי הבטיחות הרגילים, הסעודה החלה.

בכל השולחנות תלמידים טרפו את המזון הנהדר שהוגש לפניהם בהתלהבות רבה. גם הארי אכל, למרות שהרבה יותר עניין אותו מה הסיפור של הילד בן האחד עשרה שישב על ידו והציץ לעבר שולחן סלית'רין.

הארי הפנה, גם הוא, את מבטו לשם ושם לב למבט הכעוס שהפנה אחיו של הילד לכיוונו וחזר לאכול.

לפתע עיניו של הארי תפסו את מבטו של זה שישב על יד אותו ילד בשולחן סלית'רין. דראקו מאלפוי. הבלונדיני, שלהפתעתו של הארי לא ישב במרכז השולחן כיאה ל 'נסיך סלית'רין, העביר את עצבעותיו בשיערו... וחייך להארי?!

לא הזיתי את החיוך, נכון?- חשב הארי מבולבל.


 

*dracodracodracodraco dracodracodracodraco dracodracodracodraco dracodracodracodraco*

אני לא מאמין שזה קורה!

אם מישהו אומר לי שאני, דראקו מאלפוי, אתחיל לכתוב יומן, הייתי צוחק לו בפרצוף ואומר שהוא הוזה. אך כעט, אני מרגיש צורך לכתוב ולהביע 'רגשות' או מה שזה לא יהיה על הדף.

בקיצור, אני צריך לסדר את מחשבותי, כי אני יותר מידי מבולבל בזמן האחרון, ולכתוב בהחלט יעזור לי.

טוב, נתחיל:

הבעיה העיקרית שלי נכון לעכשיו- הארי פוטר.

הכל התחיל באירוע מפגר שהורי עשו כדי לשכנע את משרד הקסמים שהשתנינו...שוב. כבר כמה לילות לפני כן הבנתי שאני צריך להסדיר כמה עניינים עם פוטר, בכל זאת הוא הציל את חיי במלחמה משום מה.

אוף הגיבור המהולל היה חייב להציל אותי (לא שאני לא שמח שאני בחיים) ככה שאני די חייב לו עכשיו!

התוכנית שלי הייתה לדבר איתו ולהתנצל (כן לפעמים גם אני מתנצל על דברים... אני מתכוון, תמיד יש פעם ראשונה... לא?). לא התכוונת להתנצלות על דברים שקרו לפני המלחמה, הרי זה הוא שסירב להיות חבר שלי (איזה מפגר) אז זאת אשמתו ואני לא צריך להתנצל! התכוונתי להתנצל על זה שהייתי בצד של וול... זאת אומרת אדון- האופל (אוף! אפילו לכתוב את שמו אני לא מסוגל) ועל כל הדברים הדי... נוראיים שעשיתי כשהייתי בצידו.

טוב, בזה הרגע גיליתי שלא כל כך קל לסדר מחשבות בכתב. יש כל כך הרבה דברים לכתוב ולהסביר, ואני כל הזמן קופץ מנושא לנושא. והכי מעצבן זה שאפילו שאף אחד לא יקרא את זה לעולם (אני ארצח כל אחד שינסה! *צחוק מרושע ברקע*), אני בכל זאת מקפיד לכתוב בשפה תקינה.

הנה רואים (למי לעזאזל אני מדבר?!), אני כל הזמן משנה נושא.

ונחזור לנושא העיקרי- המשקפופר המרגיז!

כשהתחלנו לדבר (אחרי שרבנו כמו תמיד) הבנתי שממש, אבל ממש, התגעגעתי לויכוחים חסרי הסיבה עם הילד- שנשאר- בחיים, עד כמה שזה נשמע מוזר להודות בכך שזה היה חסר לי בזמן האחרון (מאז תחילת המלחמה, התחלנו לשנוא, באמת, זה את זה, והויכוחים הפכו למריבות שנאה של ממש. וזה לגמרי הרס את החוויה של להרגיז את 'ראש- הצלקת- המעצבן'). נשארנו בחוץ, אחרי שהבנו שלאף אחד מאיתנו אין חשק לחזור לאולם, במיוחד לו, משום שרדפו אחריו המוני כתבים וצלמים (מסתבר שהוא כלל לא נהנה מכל הפרסום הזה).

אוף למה אני חייב לעצור כל שנייה ולהסביר דברים?! הרי זה לא שמישהו יקרא את זה, כמו שאמרתי!

בקיצור, היה ממש כיף לשבת על הדשא בחוץ, לדבר, ומידי פעם לזרוק איזו העלבה עליו או על אחד מחבריו הפגומים. זה פשוט כיף לראות אותו מתרגז, במיוחד כשאני מעליב את הסמור או הבוצדמית!

מה שהיה מוזר, והבנתי את זה עוד אז, זה שהוא שמח להישאר איתי בחוץ, מה שאומר שהוא העדיף להיות איתי מאשר עם חבריו... מוזר! וכשכותבים את זה, זה נשמע מוזר עוד יותר!

כשחושבים על כך, גם היום בארוחה הוא ישב בצד. זאת אומרת, לידם, אבל הוא לא השתתף בשיחות שלהם, אלה רק דיבר מעט עם תלמיד מהשנה הראשונה שישב לידו ובעיקר שתק.

יכול להיות שהוא רב איתם? -לא יכול להיות. אם כן, הוא לא היה מגן עליהם כל כך. אז מדוע?

רגע! הוא לא היה חבר של הוויזלית?!

זהו זה! הסתומה בטח זרקה אותו, והוא מסכן שבור מכך.

שניה, אני מרחם עליו?!

לא. זה רק שאני לא מבין מה הוא מצא בה בכלל.

(סורי שאני סוטה מהנושא פשוט אני חייב לכתוב את- כל- מה שעולה לי בראש כעט... וכן יומן בהחלט עוזר!)

בכל זאת, עד כמה שאני מסוגל להודות בכך, הוא הארי- מושיע- עולם- הקוסמים- פוטר ויש המון בנות בבית הספר שרוצות לצאת איתו, והוא (שוב- המפגר!) בחר דווקא בה. והיא עוד זורקת אותו?!

אני חושב שאני מתחיל להבין- בטח נשבר לו הלב בגלל הג'ינג'ית המכוערת ושני החברים המפגרים שלו שסוף סוף הבינו שהם אוהבים זה את זה בכלל לא עוזרים לו.

ושוב- אני מרחם עליו?!

לא! זה רק שאם הוא יהיה מדוכא לא יהיה כיף לריב איתו!

ואולי עכשיו הוא יבין לבסוף שצדקתי ושהוא היה צריך עוד אז למצוא חברים יותר טובים.

לפתע עלתה מחשבה בראשי- מעניין מה היה קורה אם אז, במקום לסרב להצעת הידידות שלי הוא היה מסכים. עד כמה זה היה משנה את ההווה? ואם הוא היה הופך לחבר טוב שלי, לאיזה צד של המלחמה הייתי מצטרף? ובכלל, האם היינו מסתדרים אחד עם השני או שגם היינו רבים?

טוב, נמאס לי מכל המחשבות הטורדניות האלו, אני יוצא לשאוף אויר.


 

*harryharryharryharryharry harryharryharryharryharry harryharryharryharryharryharry *

מאיפה להתחיל?

קודם כל מזה שאין לי מושג מאיפה צץ לי הרעיון לכתוב יומן, אם אפשר לקרא לחבילת הקלפים המקומטים האלו יומן:

חשבתי על זה עוד בקיץ, כשלא היה לי עם מי לדבר כל כך, או את מי לשתף בכל מה שעובר עלי (לא שעובר עלי משהו מיוחד מאז תום המלחמה)...

טוב, אני אסיים את מה שרציתי אחר כך, משום שהרמיוני מתקרבת לעברי...



"הארי?", אמרה במבט שואל.

"כן, 'מיוני. רצית משהו?", ענה, מתנתק ממחשבותיו ומסב מבטו לעברה, למרות שנותר בישיבה שפופה, משעין את סנטרו על אגרופיו.

"אתה בסדר?", התעניינה והתיישבה בכורסא שמולו. "אני יודעת איך אתה מרגיש", המשיכה.

"סליחה?", שאל בבלבול.

"אני יודעת שאתה מרגיש בודד, וכמה אני ורון לא עוזרים למצב". היא השפילה את מבטה לרגע, הרימה אותו שוב ואמרה בעודה מביטה בעיניו הירוקות, "סליחה. משנינו"

"זה בסדר. אני שמח שיש לכם זה את זו", אמר בכנות, למרות זיק העצבות שנותר בעיניו.

"אני יודעת, הארי", היא קמה לחבקו, "אני יודעת."

"אה, ועוד משהו", אמרה הרמיוני דקות אחדות לאחר מכן.

"כן, הרמיוני?", שאל.

"מה קורה עם מאלפוי?"

"מה?", נעץ בה הארי מבט מופתע. "עם מאלפוי? מה... מה צריך לקרות עם מאלפוי?", שאל בעודו מנסה להבין את פשר דבריה.

"לא יודעת", ענתה המתולתלת, "אבל במשך כל הארוחה נעצתם זה בזה מבטים. ואלה לא היו מבטי שנאה, כמו שציפיתי שיהיו, למרות שכלפי חוץ ניסיתם להראות שהם כאלה", הוסיפה.

"למה את מתכוונת, הרמיוני?"

"כמו שאני מכירה אותך, הייתי בטוחה שאתה.. שניכם, תשנאו זה את זה עוד יותר כעט", הסבירה.

"גם אני", אמר ירוק העיניים, יותר לעצמו מאשר לה.
הרמיוני הביאה בו בפליאה ובלבול והוא הבין שהוא מעדיף לשנות נושא. "תקשיבי", התחיל, זוכרת את הילד, משנה א', שישב על ידי?"

"בערך. מה זה קשור עכשיו?"

"אני דואג לו", אמר והסביר, "לפי מה שסיפר לי, הוא הגיע ממשפחה טהורת- דם והוריו, כנראה, לא יקבלו בטוב את היותו בגריפינדור."

"הו", ענתה בתשובה חברתו, שכמו שזה נראה הדבר לא עניין אותה כל כך.

"ואחיו התאום בסלית'רין", המשיך הארי, "ובמשך כל הארוחה הוא נעץ במקס מבטים מאשימים."

"מקס?", התבלבלה הרמיוני.

"התאום הגריפינדורי. קוראים לו מקס", הסביר הארי בקול נעלב מעט. "ולאחיו קוראים אלכס, אם זה מעניין אותך."

"ראית את המורים החדשים?", החליפה הרמיוני נושא שיחה בשנית.

"כן", ענה הארי בלא עניין מיוחד.

"סוף סוף יש לנו מורה, נקבה, להתגוננות!", אמרה בשמחה.

"הייתה גם את אמבריג', אם שכחת", העיר הארי.

"טוב, אתה מסכים איתי שלקרפדה הזאת אי אפשר כל כך לקרוא 'נקבה'", צחקה.

"צודקת", הצטרף אל צחוקה הארי, שהתעודד מעט.

"על מה מדברים?", קרא רון בעודו מזנק אל משענת הכורסא עליה ישבה חברתו ונושק על שפתיה.

"שום דבר מיוחד", ענתה לו הנערה, "סתם, על המורים החדשים."

"טוב, אינני רוצה להפריע, אז אני אצא החוצה", נעמד הארי.

"אתה לא מפריע!", קראה אחריו הרמיוני, כשהתקרב ליציאה.

"זה בסדר", ענה בחיוך. "מזמן רציתי לצאת לשאוף אויר", ענה, למרות שהדבר היה שקר ורק כעט עלה בדעתו שהוא מעדיף להסתובב בחוץ.

כשירד במדרגות ממגדל גריפינדור, חשב לעצמו שמעולם לא שם לב קודם לכן עד כמה מחניק חדר המועדון שלהם.

 


 

וזהו :)

הייתי ממשיכה עוד קצת אבל אני כל כך רוצה לפרסם!!!

אה ואל תשכחו להגיב... אתם יודעים כמה זה חשוב לי :)

נכתב על ידי , 6/8/2013 11:16  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , מדע בדיוני ופנטזיה , פאנפיקים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לthe girl who lived אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על the girl who lived ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)