אלא אם כן הוא ממש לא אכיל.
אבל השותפה שלי זרקה לפח שלושה תפוחים נהדרים, אז בלי שהיא שמה לב פשוט שטפתי אותם במים עם סבון ולקחתי לחדר. אכלתי אותם כמובן והם היו נהדרים. קצת מוזר לי שאנשים זורקים אוכל בלי חשבון ועוד אוכל שאפשר לאכול אותו, בטח ובטח אם מדובר באוכל שירד לי מהאשראי. אני לא חסידה גדולה וברור שאם צריך אני זורקת, כשזה מתיישן, כשזה יצא ממש ממש דוחה נגיד אם זה תבשיל אומשו (אז רוב הסיכויים שזה יעמוד כמה ימים במקרר עד שאחליט שדיי), או למשל אם חיממתי את המזון ובטעות שבעתי לפני הזמן. אז מבחינה תברואתית עדיף לא לקרר ולחמם שוב, כי זה מתכון לקלקול קיבה ואצלי יש מעי רגיש, אז זה יכול להגיע למצבי סבל נוראיים. לא חשוב בקיצור, יש לי מבחן מחר, מקווה שזה המבחן האחרון. אני בכיוון של מעבר לחד חוגי בגיאוגרפיה שזה נחמד, אבל יהיה יותר עמוס.