לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


כינוי:  MeriJane

מין: נקבה

MSN:  FU





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2012    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
11/2012


היגיוןVSרגש.


ככה זה עובד, הרגשות שלי איתך למרות כל הרע שאתה עושה לי וההגיון שלי אומר לי להיות איתו.




'זה לא יכול להמשיך ככה.'


אני יודעת שאתה צודק ואני כ'כ רוצה לסיים את זה כבר ולהמשיך הלאה אבל ברגע שאתה שולח לי הודעה או כשאני רואה אותך זה פשוט נעלם והרצון להיות איתך הוא גדול וחזק מתמיד. קשה לי איתך וקשה לי בלעדיך.


אתה אומר לי שאתה רוצה להיות איתי, אז למה כל פעם שאני רואה אותך כל מה שאני מקבלת ממך זה קור ואדישות וריחוק? מה אני אמורה להסיק מזה? שככה אתה רוצה להיות איתי?


אל תגיד לי דברים שאתה לא מתכוון אליהם ואם אתה כן מתכוון אליהם אז תעשה עם זה משהו כי בינתיים כל מה שאני מקבלת ממך זה רק דיסים.


 


והוא פה והוא לידי ובזמן שאני כותבת הוא מסתכל על המסך של הלפטופ שלו ולא מבין מילה ממה שכתוב כי הוא לא יודע עברית ואני בטוחה שאם הוא היה יודע מה כתוב פה הוא היה מבקש ממני ללכת לבית והוא שואל אותי אם יש לי טבק או סיגריות ואני קמה לתיק להביא לו את קופסת המלאברו לייט שלי והוא קם אחרי וכשאני מסתובבת חזרה הוא מולי והוא מסתכל עלי ואומר לי לעזוב הכל לכמה לשניות ורק לחייך אליו ואני עושה את זה ומשהו בי נרגע ואני כבר לא מרגישה עצבנית והחשק ללכת ולגלגל משהו רק כדי להרגיע את הראש נעלם כי הוא עושה את זה במקום.


.


 

נכתב על ידי MeriJane , 25/11/2012 02:34  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



26,814
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לMeriJane אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על MeriJane ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)