מצרכים:
12 גלילי קנלוני
120 גרם גבינה בולגרית 5%
150 גרם ריקוטה עיזים 5%
ביצה
4 פרוסות גבנ״צ 9% דק-דק
רוטב עגבניות טבעי
תבלינים
אופן ההכנה:
1. בקערה, ערבבו את גבינת הריקוטה עם הגבינה הבולגרית אחרי שמעכתם אותה על מנת שתיווצר עיסה אחידה.
2. הוסיפו תבלינים לפי טעמכם עד שתגיעו לטעם הרצוי (אני הוספתי: אורגנו, טימין, תבלין שום וקצת פלפל שחור) ולאחר מכן שברו ביצה וטרפו הכל ביחד.
3. מלאו את הגלילים בבלילה וסדרנו בתבנית.
4. בקערה נפרדת, ערבבו את תכולת רוטב העגבניות הטבעי עם תבלינים לפי הטעם (ניתן גם להשתמש ברוטב מתובל. אני ממליץ על רוטב MUTTI לפיצה) ושפכו מעל לגלילים.
5. הניחו את פרוסות הגבינה הצהובה כך שייכסו את כל שטח הגלילים והכניסו לאפייה בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות או עד להזהבה של הגבינה הצהובה.
בתיאבון!
סימון חלי ממן:
4 מנות - כל מנה = מנת פחמימה + 1.5 מנות חלבון גבינה + מנת שומן