שלום לכולם!!
היום משהו קצת שונה ....
עדיין אמנות, אבל מכיוון המטבח.
את עוגת התפוחים הזו, לא הכנתי הרבה זמן
ומפגש עסקי שנערך אתמול אצל נוגה שגב המקסימה
הייתה הזדמנות נהדרת לפנק אנשים שאני מאוד אוהבת.
אז בואו להתפנק במראה ובניחוח (שאני מקווה שעובר עם התמונות)
של עוגת תפוחים, המחממת את הלב והנשמה בימי החורף הקרים.
החומרים:
4 ביצים
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
1/4 1 כוס סוכר
1/2 1 כוס קמח
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
4-5 תפוחי ירוק גרנד סמית'
3 כפות מים
3 כפות קינמון
3 כפות סוכר
מיץ מחצי לימון
אבקת סוכר לקישוט
חותכים לקוביות קטנות את התפוחים מניחים בסיר על הגז
מוסיפים 3 כפות מים, 3 כפות קינמון, 3 כפות סוכר
חצי לימון מערבבים מדיי פעם ומבשלים עד שהתפוחים מתרככים מעט.
במקביל בקערה נפרדת שמים את הביצים, השמן, המים,
הסוכר, הקמח, אבקת האפיה וסוכר הוניל
מערבבים הכל לתערובת אחידה.
לאחר שהתפוחים התרככו אנו מוספים אותם לתערובת
ומערבבים הכל יחדיו.
מעבירים הכל לתבנית משומנת
ודוחפים לתנור
למשך שעה בחום של 160 מעלות
לאחר כשעה בודקים עם קיסם, וכשהוא יוצא יבש מוציאים את העוגה מהתנור
ומניחים להתקרר.
ולאחר שהעוגה מתקררת לגמריי, בוזקים אבקת סוכר עם מסננת מעל העוגה.
והתוצאה לפניכם:
כמובן שהעוגה יצאה מאוד טעימה והייתה לה הצלחה מסחררת
בתיאבון!!! 
לעבודות יצירתיות בסגנון אחר לגמריי, מוזמנים לעקוב אחריי בפייסבוק כאן
המשך יום קסום
מיכל 