לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

החולשה האמיתית היא לא להראות חולשה

חיה כמו שאני רוצה לחיות.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2015    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
9/2015

זאת לגמרי הולכת להיות השנה שלי


מרגישה את זה חזק. אומרים שאיך שהשנה נגמרת ככה גם השנה הבאה מתחילה.

ומבחינתי השנה נגמרה הכי טוב שיש. טוב, תמיד יש יותר טוב. למשל היה נחמד אם היתה איזו סולחה קטנה אבל אין שום דבר מושלם.

ועדיין, לא יכולתי לבקש סיום נפלא יותר לשנה הזאת.

בעיקר כשאני זוכרת טוב מאוד איך היא התחילה, באיזו מלחמה ובאיזה כעס ובלבלול.

 

היה לי יום מדהים אתמול. פגישה מדהימה עם לקוחה שהתקדמה המון וזה עשה לי פשוט טוב ונתן לי מלא אנרגיות. פגישות מוצלחות תמיד נותנות לי אנרגיות. 

אחר כך הסתובבתי בדיזינגוף סנטר ולראשונה בחיי ניגנתי על קונטרהבס, שזה אפילו לא הופיע ברשימת הדברים שמעולם לא עשיתי. ולהפתעתי הצלחתי להפיק צליל נורמלי! היה קשה רצח, כי אני עם ציפורניים והמיתרים ממש עבים. היה כיף.

 

אחר כך הלכתי לערב נטוורקינג מוצלח מאוד, שכנראה יניב לי לקוחה או שתיים. זה כנראה הכיוון החדש שלי- ערבי נטוורקינג. לפגוש אנשים קצת מעבר לפייסבוק.

 

ההחלטות האחרונות בעסק נותנות לי הרבה אנרגיה. גם זה שאני מחליפה סלוגן, גם ההחלטה לשווק רק סשנים של שלוש שעות במקום שעה שהייתי עושה עד עכשיו. זה מדהים איך לא חשבתי על זה קודם? כמובן שהמחיר גם בהתאם וככה אני מרוויחה מלקוח אחד מה שעד עכשיו הייתי צריכה 3 לקוחות כדי להרוויח.

עכשיו מספיק לי 3 לקוחות כדי להגיע לסכום שחסר לי כל חודש, ו10 לקוחות כדי להרוויח כמעט משכורת מינימום בחצי משרה. מדהים.

ומה זה 10 לקוחות? אם אני לא מצליחה להביא את זה, המצב שלי קשה.

3 לקוחות זה בכלל בדיחה.

אז זה נותן לי הרבה אנרגיות ותקוות.

 

חוץ מזה שהחלטתי לחלק משהו חינם באחת הקבוצות שאני חברה בהן וקיבלתי יותר מ200 פניות. אני לא עומדת בקצב. מתוך זה, חייב לצאת לפחות 10 פגישות. כיף.

 

אז אני בהיי כבר כמה ימים וזה ממש כיף. סוף סוף החברות שלי שומעות אותי מאושרת ולא רק בדיכי.

החלטתי לא להציב מטרות לשנה החדשה. וגם לא לסכם.

פשוט מרגישה שזאת הולכת להיות השנה שלי, לפחות בקטע העסקי והכלכלי, כי אני ממש לא בראש לזוגיות עכשיו. חוץ מזה שאני עדיין פגועה, אני יותר מידיי שקועה בשיקום החיים שלי באופן כללי ובהגשמה עצמית. אז אם תבוא זוגיות, אחלה, אם לא, גם אחלה. אני לא עושה שום דבר כדי לזרז את זה.

 

ובנימה זו, חג חמישי שמח שיהיה לכם. :)

 

נכתב על ידי , 10/9/2015 11:47   בקטגוריות גאווה, חיים, אופטימי, אהבה ויחסים, אינטרנט, עבודה, שחרור קיטור  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי: 

בת: 42




21,945
הבלוג משוייך לקטגוריות: 30 פלוס , פילוסופיית חיים , גאווה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לnoga27 אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על noga27 ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)