לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

החולשה האמיתית היא לא להראות חולשה

חיה כמו שאני רוצה לחיות.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2010    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
2/2010

מחר צריך לחפש אינטרנט חדש


כי היום עוברת לדבלין מהעיירה הזאת שאני נמצאת בה עכשיו. אהיה עם הזוג החמוד שאיתי פה בדירה. האוחצ'ה שהמחשב שייך לה נשארת פה, אז אין אינטרנט יותר, עד שאתחיל להרוויח כסף ואוכל לקנות מחשב נייד. כדאי שזה יקרה כבר מחר כי נמאס לי מכל הימי חופש האלו. אני יותר לא עובדת מאשר עובדת, וכבר כמעט נגמר לי הכסף וגם אין לי בחשבון יותר מידיי, אז עוד מעט אתקע ממש בלי כסף, וגם האשראי לא יציל אותי פה כי אם יחזרו חיובים זה יהיה רע...

אז מחר הולכת לקרוע לדבלין את הצורה ואת הכיס בעיקר. אמרו לי שיש פאב של הומואים ולסביות ממש מתחת לבית שיהיה לנו שם, איזה כיף.

בימים האחרונים ישנתי בסלון, מה שהיה ממש מעצבן בעיקר בגלל שכשאני רציתי לישון החבר'ה עדיין רצו להמשיך לשחק קלפים ולשמוע מוזיקה. אתמול, או שלשום יותר נכון, כבר ממש התעצבנתי. בא ממש טוב המעבר הזה עכשיו, ומזל שבגלל שידעתי שאני עוברת לא פרקתי את המזוודה אז לקח לי עשר דקות בערך לארוז.

עכשיו כולם בעבודה ואני אמורה לשבת בבית וללמוד ספיצ'ים, שאני כבר כמעט יודעת בעל פה רק שאין לי עם מי לתרגל אותם.

היום עשיתי קנייה של בגדים ייצוגיים. המכנס השחור היחיד שהבאתי מהארץ לא נוח לי. כל הקנייה עלתה 12 יורו. ממש מצחיק הכסף פה, איך שהכל מתנהל.

בדבלין גם צריך לנסוע באוטובוס לעבודה, מה שיאפשר לי ממש להרגיש שאני אשכרה גרה שם ולא באיזה חופשה.

ומאז שהגעתי עדיין לא מצאתי דיסקמן. כאילו התאדו מהעולם. בטח בדבלין אמצא, רצוי שיהיה אחד זול.

זהו להפעם, מקווה שבפעם הבאה כבר אוכל להגיד שהתחלתי להרוויח כסף ממשי ולא איזה 4 יורו... שזה מה שעשיתי עד עכשיו בערך.

יום כתום שיהיה :-)

נכתב על ידי , 21/2/2010 19:01  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



מצאתי אינטרנט :-)


אז זה היום השלישי שלי כאן, ומסתבר שיש ליד הדירה אינטרנט קפה די זול, חצי שעה 2 יורו. זה נחשב זול כאן.

החבר'ה בסדר גמור, אתמול פגשתי את הבעלים של החברה שחזרו מחו"ל. הכל כל כך מוזר פה, צריך להתרגל שהכל הפוך, גם התנועה.

באתי להטעין את הפלאפון שלי ופתאום אני מגלה שהשקע לא מתאים... אופס. אז מישהי מהדירה (אוחצ'ה גם, איזה כיף) סידרה שזה ייכנס. מזל, כי אחרת לא הייתי יכולה להטעין את הפלאפון.

ומאז שאני כאן אני לא מוצאת דיסקמן. כאילו התאדו הדיסקמנים מהעולם ואני משתגעת כי ממש משעמם לי בדירה. העיקר הבאתי דיסקים ואין לי איך לשמוע אותם. מתישהו אמצא אחד זול.

גם נעליים אני צריכה לקנות ולא מוצאת משהו מתאים, הכל יקר, אפילו במונחים מקומיים או סתם לא מתאים.

אתמול עשינו קניות וזה כזה מוזר לראות את המחירים. בקבוק מיים עולה יורו וחצי בערך. זה היה ממש מצחיק אם בארץ היה עולה שקל בקבוק מיים. הרי הם מתייחסים ליורו כמו שאנחנו מתייחסים לשקלים. הם לא ממירים כל דבר לשקל.... אז מוזר כל המחירים האלו.

חוץ מזה אני היחידה שלא מעשנת ולא שותה. אתמול ישבנו בפאב עם הבעלים של החבר'ה, שתיתי יין וזה השפיע עלי חזק. היה מצחיק קצת.

יש עם זה בעיה גדולה, כי כשכולם מעשנים בדירה אני בורחת לחדר... או בוחרת להחנק ולהשאר איתם. והם מעשנים הרבה...

אתמול הייתי על העגלה, התאמנתי בלמשוך אנשים  ולעשות הדגמות, שמסתבר שהיו הכי עקומות בארץ, וכנראה בגלל זה עשיתי רק מכירה אחת שגם אותה מישהו מהצוות סגר לי. בהדגמה אחרת התבלבתי במחירים בגלל האנגלית ואמרתי להן שזה עולה 15 במקום 50. אופס.

זהו להפעם. סה"כ נחמד, כנראה שלא אמשיך לאנגליה, כי קיבלתי אשרת כניסה לאנגליה לחצי שנה כשנכנסתי לכאן ואין פה ממש גבול, אז זה לא משנה. נראה מה יהיה.

ועד הפעם הבאה- שיהיה לכם יום כתום. ופחות קר!

 

נכתב על ידי , 19/2/2010 16:40  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



(חצי) לילה אחרון בארץ...


ועדיין לא ארזתי הכל... בטח רק כשאגיע לשם אגלה כמה דברים שכחתי. נו מזל שתמיד אפשר לקנות.

צריכה ללכת לישון אז עד הפעם הבאה שיהיה לי אינטרנט- לילה טוב!

נכתב על ידי , 16/2/2010 00:24  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לדף הבא
דפים:  

כינוי: 

בת: 41




21,944
הבלוג משוייך לקטגוריות: 30 פלוס , פילוסופיית חיים , גאווה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לnoga27 אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על noga27 ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)