לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

החולשה האמיתית היא לא להראות חולשה

חיה כמו שאני רוצה לחיות.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2010    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
6/2010

:-)


כן, אין לי כותרת. יושבת לי אצל המאמי בסלון, בזמן שהיא לומדת בחדר, מסתכלת על הנף היפה ונהנית לי מהשקט שיש כאן ומהאוויר הזה שיכול להיות רק בצפון הצפוני ביותר.

עוד שבועיים יומולדת. בניגוד לשנים קודמות, אין לי שום צורך לסכם את השנה הזאת. אני יודעת שהשגתי בה המון. ביקשתי מהמאמי את המונופול החדש בתור מתנה ליומולדת. יש לי איזשהו תכנון להפתיע אותה ביומולדת שלה, אני באמת מקווה שיהיה לי כסף עד אז, כי באמת שנמאס לי שאין לי כסף. סופרת ת'ימים למשכורת הראשונה שלי מהעבודה שאני ממש לא אוהבת, אבל בפעם הראשונה בחיי עובדת במשהו כי צריך לעבוד ולהרוויח קצת כסף.

כלומר, העבודה נחמדה. עבדתי שם פעם רק שהנסיעות מעיקות, אבל אין לי מושג במה אני רוצה לעבוד עד שאתחיל ללמוד גרפולוגיה או להתעסק בזה ברצינות כך שאני נשארת שם בנתיים. בתקווה שלא אתחרפן באמע.

הגעתי למאמי ביום רביעי בערב. ביום חמישי הלכנו למסיבת בריכה שהיתה פשוט חלומית. פעם ראשונה שלי במסיבת בריכה והרגשתי כמו באיזה סרט אמריקאי. מי היה מאמין שדברים כאלו יקרו לי. הייתי בהלם מכל מה שהלך שם. הלם טוב.

תודה מאמי. -)

זה עשה לי ממש חשק לבריכה, אז כשיהיה לי כסף החלטתי שכל פעם שאני פה נלך לבריכה.

האמת, הדירה הזאת ממש עושה חשק להיות סטודנטית. יש פה אחלה אווירה, אחלה נוף. חבל רק שזה תקוע בחור.

שבוע הבא היא נוסעת להורים ואני מקווה לא להתחרפן יותר מידי מזה שאני לא אראה אותה עד לפני היומלדת שלי.

הלחץ של השבועות האחרונים קצת ירד. כל פעם שאני באה לפה אני מרגישה בחופשה. גם כיביתי את הפלאפון שלי, כי אין לו סוללה וזה בכלל מגביר את תחושת החופשה.

ועוד מעט ה"חופשה" מסתיימת ואני חוזרת לג'יפה של המרכז. בעע. רוצה כל כך כבר לעבור לחיפה ולהתנתק לגמרי מאזור כהמרכז הגועלי. לא שבחיפה אין זיהום אוויר, אבל לפחות בחיפה אפשר לגור בזול יחסית.

 

זהו. שבוע חדש מתחיל. אז שבוע טוב שיהיה לנו.

 

:-)

נכתב על ידי , 19/6/2010 19:13  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



תשובות לשאלון השבועי


1. סלט ירקות או סלט פירות?
למה חייבים לבחור? שניהם.

2. סופלה שוקולד עשיר או עוגה דלת קלוריות?
סופלה שוקולד עשיר, ברור! מי סופר קלוריות?

3. האם ה-BMI (איזון המשקל עם הגובה) שלכן הוא מעל הנורמה?
אין לי מושג מהו. וזה גם לא מעניין אותי.

4. אתן באות לאירוע שמגישים בה מאכלים לא הכי (יותר נכון: הכי לא) דיאטטיים בעולם. האם תעמדו בפיתוי?
פיתוי. חח מצחיקה אותי המילה הזאת. פיתוי זה באהבה, לא באוכל!

5. באתן לארוחת חג והדודה מאיצה בכם לאכול את הכבד אווז העסיסי שהכינה. האם תעזו להגיד "לא תודה"?
כן, כי אני לא סובלת כבד! יאק! ונראה לי שהיחידה שמכינה את הדבר הדוחה הזה במשפחה זה אמא.

6. יש מצב שאתן אוכלות דברים שאתן לא אוהבות במיוחד בכוח, רק בגלל שהוא משמין?
לא, למה שאעשה דבר כזה?

7. אם תעשו דיאטה, תוכלו להחזיק בה עד הסוף ובלי התחמקויות והתחרטויות?
דיאטת השמנה. כבר חמש שנים וזה לא מצליח לי. אנשים, להשמין יותר קשה מלהרזות! תפנימו את זה!

8. אתן בביקור חודשי אצל הדיאטנית\התזונאית. תשקרו ותגידו ששמרתן למרות שהתוצאות בשקילה מוכיחות אחרת?
נראה לי שמעולם לא הלכתי לדיאטנית. אולי ננסה את זה פעם, אולי אז אצליח להשמין...

9. האם אתן מרוצות מהגוף שלכן?
חוץ מזה שחסרים לו איזה חמש קילו- כן, הוא סבבה של גוף תודה.

10. מאמינות במושג: "דיאטת השמנה"?
ברור.אין פה מה להאמין- זה דיאטה כמו דיאטת הפחתת משקל. זה לא להיט להיות רזה. בניגוד למה שכווווולם חושבים. צריך להיות איך שטוב לך וזהו. :-)

נכתב על ידי , 16/6/2010 12:37  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



מצעד הגאווה


המון אנשים וחם, כל כך חם שאם הייתי גבר או פרחה ממוצעת הייתי מורידה חולצה. או מכנסיים. היה כל כך חם שמאחד הבתים אנשים שכנראה ריחמו עלינו שפכו עלינו דליים של מיים. או שאולי הם היו הומופבים שקיוו שנישטף עם המיים לאסלה או משהו.. אני בוחרת באופציה הראשונה.  ורעש. ובלגאן. וכיף גדול לראות את כל ההמון הצועד הזה. ומצלמות שצריך להתחמק מהם כי בטח התמונות יעלו אח"כ לפייסבוק ואני לא אוהבת  שהתמונות שלי מפורסמות באינטרנט. והמאמי בכלל עדיין בארון אצל רוב המשפחה שלה. למרות שאבאמא יודעים.

אז הרגיש קצת סלב להתחמק מכל המצלמות האלו, הווידיאו והסטילס ששרצו שם.

ומפגש פורום לסביות בתפוז שהלכנו שעה עד שהגענו לאזור כדי לגלות שהם התקדמו כבר ובסוף נפגשנו איפשהו באמצע, כשפתאום קלטתי חברה טובה שהיתה שם. זה היה דיי משעשע שהמפגש הגיע אלינו בסוף.

ולהרגיש קצת כמו המלכה ויקטוריה כשנופפתי לשלום לכל האנשים שהסתכלו עלינו מהחלונות במקום לרדת ולצעוד איתנו!

והסוחרים שניצלו את הארוע וכמו ששמעתי מישהו אומר שם- לא יכול להיות כנראה מצעד בלעדיהם. והמשאיות. והרגשת השייכות לקהילה הצבעונית הזאת, שמקבלת אליה את כולם.

מזל שהמאמי איתי, אחרת הייתי מפספסת את זה בטח.

והעייפות של המאמי, שלמרות זה היא צעדה עד הסוף. שאפו. אם לא הייתי שותה איזה משקה אנרגיה טבעי הייתי מרגישה כמוהה.

ההפנינג בגן מאיר בתחילת המצעד. היה קשה להתחמק מכל הרוכלים לימיניהם.

ולראשונה בחיי יש לי דגל. תודה מאמי. :-)

כשצעדתי אתמול חשבתי על עשר השנים שבהן אני בקהילה. עשור שלם. איפשהו בגיל 17 הגעתי בפעם הראשונה למינרווה (אז היא עדיין היתה מינרווה ולא בית השואבה), ישבתי בפינה הכי חשוכה של המקום, מחכה למישהי שלימים שנאתי ואז היתה חברתי הטובה.

מנסה לעכל מה קורה סביבי, איפה אני בכלל. מתרגשת.

ואילו היום- צועדת בגאווה. אחרי שעברתי דרך ארוכה. אחרי היציאה מהארון הפרטית שלי. אחרי כל מיני דברים הזויים שעברתי, ממש אפשר לכתוב על זה ספר, נראה לי שהוא יהיה להיט. רב מכר.

עשר שנים בקהילה, אקרא לו.

שנים שלא צעדתי. הרצח הוציא אותי בפעם הראשונה מזה שנים לרחובות, כשהשתתפתי בהתארגנות הספונטנית משהו שהיתה ברוטשילד ליד האגודה, ואז בעצרת המחאה, ועכשיו במצעד.

היו שם עמדות התרמה לנפגעים. אני לא תורמת לבני אדם אז לא תרמתי. אם יהיה משהו שאוכל לעשות, פיזית ויהיה לי זמן, אעשה. אבל כסף אני לא תורמת, אלא לאדם הספציפי שזקוק לו, ישירות לחשבון הבנק שלו.

אתמול הבנתי למה אנשים אוהבים את תל אביב. היא מאפשרת לך להיות מי שאת, בלי הרבה שאלות.

ללכת ברחוב ולהתנשק עם הבת זוג שלי, בלי שיסתכלו עלינו במבטים מוזרים. זה היה כיף. מעניין אם זה תמיד ככה, כי זו תל אביב, או שזה ככה רק בגלל המצעד.

לשבת איתה על ספסל ברחוב מחובקות, ואנשים פשוט ממשיכים ללכת. חלק אולי מסתכלים וממשיכים ללכת. לרוב זה גברים. ככה זה.

בכל עיר אחרת בטח היו מעירים משהו, שורקים, עושים משהו שנדע שהם הסתכלו עלינו. בת"א- לא, מגניב.

מעניין אם זה ככה גם בחיפה, צריך לבדוק את זה מתישהו.

בערך בשלוש וחצי הגענו כמעט עד החוף, סחוטות וגמורות. משם הלכנו ברגל עד לדיזינגוף ואז ההורים שלה באו לאסוף אותה, וכמעט גם אותי. רק שלא הייתי מוכנה עדיין לפגוש את ההורים והתחפפתי משם אחרי שנפרדתי מהמאמי.

היה טוב, וטוב שהיה. אם אלך שנה הבאה? לא יודעת, אלוהים גדול. :-)

נכתב על ידי , 12/6/2010 12:32  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לדף הבא
דפים:  

כינוי: 

בת: 41




21,944
הבלוג משוייך לקטגוריות: 30 פלוס , פילוסופיית חיים , גאווה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לnoga27 אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על noga27 ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)