thin and happy |
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
אוקטובר 2016
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | | |
הבלוג חבר בטבעות: הוסף מסר | 10/2016
אני בחורה מגניבה בסך הכל אני בחורה מגניבה בסך הכל
עד שאני מצפה ממך להיות שם, כי אז אני נהפכת להיות מהבחורות האלו שזקוקות ליחס שוטף.
אני לא מכניסה כל אחד לחיים שלי, אבל אם כבר הכנסתי אותך, אתה אולי לא יודע את זה אבל אתה חייב להרגיש מיוחד.
קשה לי לקחת דברים לאט, אני בנאדם של ריגושים ותקופה ארוכה הייתי רק קופצת מריגוש לריגוש, כי רק ככה הייתי מרגישה חיה.
אני כבר לא שם, החיים שלי מאוזנים יותר עכשיו, אבל חלקים מזה נשארו.
זה מציק לי לפעמים, כי אני נאבקת בשריטות שבי, מנסה להמשיך להיות אותה בחורה מגניבה, אבל בתוך תוכי אני יודעת שהמחשבות שלי רצות בלי הפסקה, שאני מנתחת יותר מדי, ושאני בדיוק הבחורה הנודניקית הזו שאני לא רוצה להיות.
חיכיתי שיבוא מישהו שיהיה דף חדש ושאני אוכל לעשות את ניסוי ה"אני לוקחת הכל לאט ובצ'יל שלי", היום זה הפעם הראשונה שהרגשתי שאני לא עומדת בניסוי. אני מאמינה שזה סתם רגעי אגו הבחורה שלי שהתעוררו בי, מחר דברים יראו הרבה יותר סתמיים, כי בכל זאת אני בנאדם שעבר רגעים קשים בחייו הקצרים, וזה כאמור סתם רגע של אגו.
| |
ערום וכל כך יפה היה לי כל כך כיף להתעורר לידך אתמול בבוקר, הרגשתי מאושרת על שהגבר שלי יישן לידי בכזו שלווה, ערום וכל כך יפה.
כבר הרבה זמן לא חוויתי ערב כזה כמו שהיה לנו, היינו כל כך רגועים, מלאי אהבה וערומים לגמרי מכל הבחינות.
כשהיינו תחת הזרם של המים החמים וחיבקת אותי, פשוט קיוויתי שהרגע הזה לא ייגמר.
אני מכורה למגע החם שלך והמבט הטוב שלך שמעביר בי צמרמורת של ריגוש.
אני לא יודעת אם זה ההרס העצמי שלי או ההגיון שבי שמזכיר לי כמה כאב חוויתי בגללך, כאב שבגללו שק הדמעות שלי עבד שעות נוספות. אבל אני פוחדת שזה ייגמר וישאיר בי חלל ריק וכואב ומשהו בי רוצה למנוע ממני את הכאב עוד לפני שהוא הגיע.
אני מאחלת לעצמי ולך שנחווה עוד הרבה אהבה, כי בכל זאת יש בנו משהו שמרגיש כמו " meant to be". וזה המילים שלך שבאו אחרי כל ריב, הפסקה ואפילו אחרי הפרידה שאמרו ש"תמיד תאהב וששום דבר לא ישנה את זה או את המשיכה שלנו זה אל זה".
| |
בא לי שתיהיה בתוכי בא לי שתיהיה בתוכי, ותמלא כל חלק שבי,
שהלשון שלך תטייל בתוך הפה שלי, שאיבר המין שלך ינוח בתוכי, כאילו היינו גוף אחד.
בא לי לישון איתך כשהאגן שלך צמוד אליי, ואתה מחבק אותי והידיים שלך נחות ברכות על החזה שלי ומדי פעם הן מחזקות את האחיזה ומעט צובטות את השדיים שלי, בא לי שהחום גוף שלך יעלה את שלי ושלא ניצא מהמיטה נצח.
| |
| כינוי:
disturbed_ girl מין: נקבה תמונה |