
|
| 9/2005
מתכון לפיתה-פיצה!! הנה מתכון לפיתה- פיצה קצת יותר טעימה מהרגילה שבדרך כלל מכינים!!
חומרים ל-2 מנות: פיתה אחת 75 גרם גבינה צהובה חצי כופסא של רסק עגבניות (הקטנות האלה...) כף שמן שמינית כפית אבקת שום כפית אורגנו זיתים (אם רוצים) ממרח אנשובי (אם רוצים) טיפה מלח (שימו בכמות שאתם אוהבים)
אופן ההכנה: 1. מחלקים את הפיתה ל-2, כך שיתקבלו 2 עיגולים. 2. מחממים את התנור בחום בינוני-גבוה. מגררים את הגבינה הצהובה לתוך צלחת. 3. מערבבים בקערה את הרסק עגבניות, השמן, המלח ואבקת השום. מורחים את הרסק על כל עיגול פיתה. 4. מפזרים על הרסק את הגבינה, שמים את האנשובי והזיתים (מומלץ לא למרוח את האנשובי על כל הפיתה, אלא לעשות פסים או כל צורה אחרת). מפזרים את האורגנו. 5. אופים בתנור חם כ-5 עד 8 דקות, עד שהגבינה נמסה. מוציאים את הפיצות ואוכלים. יאמי =) חח
תגידו לי איך יצא לכם ואם שיניתם משהו במתכון! אוהבת, תפוח
המתכון נלקח מהספר "ילדים מבשלים"
נ.ב. - הילדים של רימונים קרציות - יש לינקים חדשים במאגר הלינקוקים (ראו ברשימות)
| |
|