כמעט נגמר החג וכבר אין הרבה סופגניות בחנויות.
אז הנה מתכון שתוכלו להכין את הסופגניות האהובות בבית - הן גם יוצאות הרבה יותר טעימות!!!
עכשיו אכלתי כאלה =]
חומרים:
ריבה ו/או אבקת סוכר
שמן לטיגון (כבקבוק)
1 ורבע כוסות קמח תופח (לא קמח רגיל)
1 גביע לבן / אשל
1 ביצה
2 כפות גדושות סוכר
1 רום
קורט* מלח
קורט* סודה לשתייה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים חוץ מהשמן, הריבה ואבקת הסוכר בקערה (אם קשה לערבב תוסיפו מעט חלב לדילול).
שופכים לתוך סיר את השמן - עדיף סיר צר כדי שהשמן יהיה עמוק.
מחלקים את הבצק לעיגולים בגודל של כביצה וכשהשמן רותח מכניסים את העיגולים לתוכו. מטגנים עד שהבצק תופח מעט והוא נהייה זהוב.
אוכלים - ניתן להוסיף אבקת סוכר ו/או ריבה.
בתאבון =]
אוהבת, תפוח
*קורט= מעט