לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



כינוי:  סלט פירות

בת: 33





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

מתכון לכדורי שוקולד ללא אפיה


הכנתי לפני כמה ימים כדורי שוקולד טעימים טעימים =]

אז הנה לכם המתכון:

 

חומרים:

200 גרם ביסקויטים

8 כפות סוכר [מומלץ 4 כפות סוכר רגיל ו-4 כפות סוכר חום]

100 גרם מרגרינה

5 כפות קקאו

7 כפות חלב

1 כפית תמצית וניל

אם רוצים- קוקוס/סוכריות לקישוט

 

אופן ההכנה:

-מפוררים את הביסקויטים.

-שמים את כל החומרים למעט החומרים לקישוט בקערה ובוחשים [מומלץ לחמם טיפה את המרגרינה לפני ששמים אותה בקערה כך שיהיה יותר קל לבחוש].

-כשהכל מעורבב היטב יוצרים כדורים מהתערובת.

-אם רוצים, מקשטים את הכדורים.

-מכניסים את הכדורים למקרר ואוכלים!

 

בתאבון, תפוח.


 

לפוסט הקודם מהיום של תפוז לחצו כאן!

 

לעוד מתכונים - חפשו ברשימות =]

נכתב על ידי סלט פירות , 15/2/2006 15:28   בקטגוריות מנת השף  
25 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



מתכון לקלולסית הישראלית החדשה - בלעדי!


הקלולסיות בסרטים כמעט תמיד אמריקאיות, ולפעמים גם אנגליות. קלולסיות ישראלית? עוד לא ראיתי (טוב, קצת, זה לא נחשב). אבל מה, אנחנו תמיד מחכים את האמריקאים ושואפים להיות כמוהם. אז איך נעשה זאת ללא הקלולסיות המתוקות?

הפתרון:

בלעדי- מתכון לקלולסית הישראלית החדשה:

 

מראה חיצוני:

הקלולסית חייבת להיות תמיד מטופחת ומסודרת.

האיפור צריך להיות עדין, נוצץ ומחמיא, ואסור שיהיו בו טעויות. בקיץ הישראלי היא תצטרך להזהר מאוד שלא להזיע, או שהיא תשים פחות איפור.

השיער צריך להיות מסודר, בצבע עדין ובתסרוקת/ תספורת עדינה ומחמיאה.

הציפורניים חייבות להיות נקיות ומסודרות. בין אם הן קצרות ולא בולטות, לבין אם הן ארוכות ומושכות המון תשומת לב.

כמו כן, הקלולסית הישראלית תריח נהדר. היא תתרחץ לפחות פעם או פעמיים ביום, תתבשם ותשנא ריח רע.

הקלולסית תמיד תשאף להיות הכי מטופחת שהיא יכולה, גם אם היא לא נראת טוב. היא תתאפר, תתבסם ותסדר את השיער והציפורניים הכי יפה שהיא יכולה, ותשתדל להוציא מעצמה את המירב.

היא גם תתלבש בבגדים הכי אופנתיים והכי מחמיאים לה, אפילו אם היא תצטרך לסוע במשך שעות לקניון הנבחר. הבגדים יהיו תואמים אחד לשני, לתכשיטים, לנעליים ולסיכות בשיער, והם יבליטו את הדברים הטובים בה.

 

בבית:

הקלולסית תבוא בדרך כלל מבית עמיד-עשיר. אך מאחר ורוב הישראלית לא עשירים במיוחד, הקלולסית הישראלית תוכל להיות גם לא עמידה-עשירה במיוחד.

אבל למרות שיתכן שמצבה הכלכלי לא יהיה טוב, יהיה לה חדר יפה, מסודר, נוצץ ועם כמה שיותר כריות ונוצות (חוץ מהאלרגית שתוותר על הנוצות). היא תשיג חדר כזה, דרך פרוטקציות (כן, תמיד יהיו לה פרוטקציות). תמיד יהיה לה את האבא, או את החבר של האבא, או את האח של החבר של האבא שהוא בעצם בעלה שלבת דודה של החברה הכי טובה של האמא של הקלולסית הישראלית. כך היא גם תשיג אוטו חדש ואדום עם גג פתוח (כמוון רק לאחר שהיא לומדת לנהוג, שזה אחד הדברים בהן מתקשה הקלולסית הישראלית), שתוכל להשויץ בו לכל העוברים בדרכה.

ההורים של הקלולסית בדרך כלל יהיו מיושנים מידי לטעמה. היא תנסה לשנות את סגנון לבושם, את המוזיקה שהם שומעים ואת המקומות והאנשים שאיתם ובהם הם יוצאים.

לא תמיד יהיו לקלולסית הישראלית אחים. אם לא, היא תהנה משקט עולמי (אחרי שתסלק את ההורים שלה). אך אם כן, האחיות הלא קלולסיות והאחים בדרך כלל יציקו לה, והאחיות הקלולסיות שדומות לה באישיות יסתדרו איתה ותהייה להן מערכת יחסים קרובה.

 

מחוץ לבית:

לקלולסית הישראלית תמיד יהיו כמה חברות קלולסיות טובות שיהיו איתה בבית הספר, ואחר הצהריים בבית, במסיבות ובקניון.

הקלולסית תמיד תתאהב בחתיך של השיכבה ובסופו של דבר הוא גם יתאהב בה והם יהפכו לחברים (אם הם לא היו חברים עוד לפני כן). האהבה שלהם תהייה טהורה, הם יתחבקו ויתנשקו בעדינות לעייני כולם ורק כשהם לבד או במסיבה הם "יתפרעו" יותר.

בבית הספר הקלולסית הישראלית תקבל ציונים טובים, בין אם היא תלמד או לא (פרוטקציות- זוכרים?) ובהפסקה היא תמיד תסתובב ליד המון אנשים (מישהו אמר מקובלת?).

היא תלך רק למסיבות של קלולסיות אחרות, ותגיע לשם עם המכונית האדומה עם הגג הפתוח שלה או של החבר או החברות הקלולסיות שלה. לפעמים יהיו במסיבות אלכוהול, ולפעמים היא גם תסתבך כי היא תשתה, אבל תמיד היא תצא מזה איכשהו..

אך עם כל האנשים שיעריצו את הקלולסית, תמיד יהיו כמה שישנאו אותה. אבל אין לה מה לדאוג, היריבים שלה יצאו ה'ביצ'ים' והיא תצא ה'מותק' מכל הסיפור.

 

עוד קצת על הקלולסית הישראלית החדשה:

היא אוהבת לדבר עם אהוב ליבה ועם החברות הקלולסיות האחרות שלה באייסיקיו, במסינג'ר, בטלפון ובמיוחד בסקייפי (כי לרוב האנשים בישראל אין סקייפי, אבל היא תהייה חדשנית ומיוחדת - כמוון לא בצורה מוגזמת).

היא תתבוננן הרבה במראה ותחשוב על הדברים הטובים שקרו לה באותו יום.

היא בדרך ככל אוהבת אוכל מכופסאות- גלידה (אבל רק מהכופסא), פיתה עם חומוס, יוגורט, צ'יפס למיקרו ועוד.

לרוב תהייה לה חיית מחמד כלשהי, שתישן איתה במיטה בלילה. הקלולסית גם תטפח את חיית המחמד שלה ותוסיף לה סרטים/בגדים ובושם לחיות.

בעתיד היא תשתדל להתחתן עם בעל עשיר ולעבוד כמה שפחות. חיים טובים, האא?

 

סוף.

 

*אני בכלל לא בעד להפוך את ישראל לארה"ב, אבל זה קשור וזה מתאים לקטע

*אנשים, קחו הכל בהומור!

 

אוהבת,

תפוח

 

כנסו לטיוטות.

נכתב על ידי סלט פירות , 9/1/2006 13:36   בקטגוריות מנת השף  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



מתכון לסופגניות


כמעט נגמר החג וכבר אין הרבה סופגניות בחנויות.

אז הנה מתכון שתוכלו להכין את הסופגניות האהובות בבית - הן גם יוצאות הרבה יותר טעימות!!!

עכשיו אכלתי כאלה =]

 

חומרים:

ריבה ו/או אבקת סוכר

שמן לטיגון (כבקבוק)

1 ורבע כוסות קמח תופח (לא קמח רגיל)

1 גביע לבן / אשל

1 ביצה

2 כפות גדושות סוכר

1 רום

קורט* מלח

קורט* סודה לשתייה

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים חוץ מהשמן, הריבה ואבקת הסוכר בקערה (אם קשה לערבב תוסיפו מעט חלב לדילול).

שופכים לתוך סיר את השמן - עדיף סיר צר כדי שהשמן יהיה עמוק.

מחלקים את הבצק לעיגולים בגודל של כביצה וכשהשמן רותח מכניסים את העיגולים לתוכו. מטגנים עד שהבצק תופח מעט והוא נהייה זהוב.

אוכלים - ניתן להוסיף אבקת סוכר ו/או ריבה.

בתאבון =]

 

אוהבת, תפוח

 

*קורט= מעט

נכתב על ידי סלט פירות , 2/1/2006 19:48   בקטגוריות מנת השף  
8 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




דפים:  
45,846
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער , יצירתיות , הדרכה ועיצוב לבלוגים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לסלט פירות אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על סלט פירות ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)