לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

The Way Up


בלוג העצמה אישית שיצליח להוביל אותנו אל עצמי טוב יותר.

Avatarכינוי:  קואץ'

בן: 35





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
10/2014

דרכים מצטלבות


יצא לי לחשוב על זה היום עם חברה,

הרבה פעמים בחיים דרכינו מצטלבות עם אנשים אחרים, שונים ודומים, חלקם צעדו איתנו לאורך זמן מסויים ואז דרכינו נפרדו וחלקם ממשיכים איתנו עד היום.

יש אנשים ששמחתי להפרד מהם ולעומתם יש כאלו שאהבתי והמשיכו בדרכם למקום אחר בלעדיי והייתי רוצה לשמור איתם על קשר.

 

כל אחד מהם נתן לי כוחות בצורה מסויימת ועזר לי להיות מי שאני היום, בעצם, אפילו בלי אחד מהם לא הייתי מי שאני עכשיו.

אומרים שזה חשוב להכיר תודה כי זה מעורר אותנו לצאת מעמדת הקבלה שלנו ולתת לאחרים (שזוהי שאיפתנו הסמויה בחיים הנקראת בפי רבים גם "אושר") ולכן בפשטות ובכנות - תודה.

 

כשאני חושב על זה, אפילו האנשים שהכעיסו או לפעמים השפילו או המעיטו בערכי, גם להם יש חלק במי שאני, קשה לחשוב על זה בצורה כזאת סלחנית כי הרבה פעמים זה כאב אבל - תודה גם לכם שניתבתם אותי להיות הפוך ממי שאתם.

 

יש לי בראש תמונה כ"כ פשוטה של קווים שמסבירה את הצורה שבה חשבתי היום על ההצטלבויות שלנו עם אנשים בעולם, אבל אין לי שום דרך להעביר את המחשבה הזאת למציאות, לפעמים יש לנו רצונות גדולים אבל חסרים לנו הכלים להוריד אותם למציאות. וחבל.

 

מאחל לכם חג שמח מכל הלב,

קואץ'.

 



תודה גם לכם קוראים יקרים על הזמן שאתם מקדישים לקרוא ובטח שלהגיב, זה לא ברור מאליו בכלל.

 

נכתב על ידי קואץ' , 15/10/2014 18:05  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של yaelilu ב-20/10/2014 16:53




2,338
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , פילוסופיית חיים , תחביבים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לקואץ' אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על קואץ' ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)