לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Me


me זה גם מי בעיני תמיד צריך לשאול את השאלה מי יעזור? מי יהרוס? ומי יעמוד מהצד ויסתכל כשאתה שואל מי אתה.

Avatarכינוי: 

מין: נקבה

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:





הוסף מסר

4/2016

בובת חרסינה


היא עומדת על השידה והיא יפייפיה. עינייה כחולות ושיערה בלונדי ארוך, תלתליה נושקים לגבה, ושמלה ארוכה ומהודרת. ממש כמו פעם בשנה שנוצרה.

היא עומדת ורואה הכל. את הריבים, המכות, היגון, והכאב. אך היא שותקת היא תמיד שותקת ונשארת קפואה, היא רוצה לבכות, לצעוק להגיב! אך, היא לא יכולה היא רק בובת חרסינה יפה ותמירה היא לא מסוגלת להגיב לא בשביל שה היא נוצרה.

עד שיום אחד היא לא יכלה לסבול אתזה יותר את הרוע, את הכאב הבלתי נסבל הזה יותר. דמעה בודדה זלגה מעיניי הזכוכית הכחולות שלה ואז היא התנפצה לרסיסים.

היא אפעם לא הייתה יותר מבובה יפה שכולם מתפלאים ממנה, כשאני חושבת עלזה אני בדיוק כמו הבובה רק שאני עדיין לא התנפצתי  אבל זה לא רחוק ממני.
נכתב על ידי , 26/4/2016 00:09  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




2,440
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , 18 עד 21 , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לAngel with a dirty face אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Angel with a dirty face ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)