לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

My name is Ozymandias, king of king: Look on my works, ye Mighty, and despair! Nothing beside remains ...


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2016    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
2/2016

פיתוי


 

 

הסיפור מתחיל קודם לכן.

 

איך מפתים ?

 

איך מתפתים?

 

איך הבחורה אוהבת את הגבר שלה , ולו ללילה, שיהיה. לקבוע פה טעמים הרי יש מייד אישה אחרת שתזלזל. הנשים של היום יש להם את מירב הדברים והצורות שמושכות אותן ומגרות אותן . זה יכול להיות במראה, בריח, בצורה שהוא בדיוק צחק והשמש בשערו או בסכנה שהוא מריח ממנה.


הגבר צריך דברים אחרים.

 

אצלי זה הטעם, הריחות, ההמתנה. אצל אחרים יש את הריגוש ואת הדרישה , אבל בסופו של דבר, הנגיעה הראשונה היא זו שעושה את ההבדל.

 

כשהייתי בגיל ה 20 SH שלי גיליתי כי אישה שנשארת לארוחת ערב נשארת גם לארוחת בוקר. אז התחלתי לבשל.  הרבה נשים נפלו בחלקי מארוחת לילה טעימה.  מאוחר יותר החשק שלי התעורר לא בעקבות הגוף הכי יפה אלא מהאינטליגציה המינית שהאישה משדרת. אין פה יומרנות אלא שאני מעוניין בסקס רגשי, פתוח ולא בתחרות לצורך פריקה של אנרגיות. 

 

אני אוהב נשים. אני אוהב איך הן מריחות, אני אוהב איך הן טועמות, אני אוהב את הדרך שלהם להעביר ביקורת ואת המצב בו אתה רואה, בפרוש רואה, את האישה כשהיא מחליטה להתמסר.

 

ואז המגע . כשאני נוגע באישה, ותהיה זו הפעם המליון שאני נוגע בה , זו צריכה להיות כמו הפעם הראשונה. אני עוצם את העיניים (מטאפורית) ומתחיל להקשיב. אני הולך בעקבות האנחות, בעקבות הקפיצה של הגוף , בעיגולים ובזויות בלתי אפשריות. אני מריח את האישה, אני יודע מתי היא נהנית ומתי היא משתעממת.

 

בשלב זה אני מתחיל עם הלשון, לטעום ולהריח את האישה ולבדוק, שוב , את המקומות הטעימים לי יותר .  ושים לב, הקורא הטוב שלי, כל פעם לגלות מחדש. כל יום יש גם תשובות אחרות. זה לא רק לי, זה גם להן, לנשים שאיהבתי . ואז ללטף אותן, ולטעום אותן עד כמה שאפשר. לאחר מכן, בעת המשגל , יש לך לא מעט דברים שאתה יכול לתת, אבל כאן הן פשוט נהנות ולא בשאיפה לאורגזמה. אתה כבר תדע מתי לעבור להרד קור. אם תקשיב לאנחות, תדע.

 

חשוב לא לומר כי אני יכול לראות אישה מזייפת. זו יומרנות ואישה יכולה לזייף מתי שהיא רוצה (ואם היא מספיק טפשה לנסות לרצות) . השאלה היא האם נתת לה מקום להרגיש מספיק נוח עם לא לגמור.

 

המשך יבוא

 

 

נכתב על ידי zzed , 24/2/2016 09:56  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי:  zzed

בן: 55




2,036
הבלוג משוייך לקטגוריות: 40 פלוס , יצירתיות , סקס ויצרים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לzzed אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על zzed ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)