לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

My name is Ozymandias, king of king: Look on my works, ye Mighty, and despair! Nothing beside remains ...


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2016    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
4/2016

אא


הכנתי את זה לחברים שלי ביום שישי.


 


היה טעים רצח


 


מדובר בשתי שכבות של פירה עם גבינה מגורדת בתוספת בשר טחון (מאד מאד כשר)


מאכל בסיסי , ולא מסובך להכנה.


 


5 תפ"א


חמאה


גבינה מגורדת 100 גרם


 


קילו בשר טחון


2 פרסה (כרשה)


חצי ראש סלרי


גזר או שניים חתוך דק וקטן


ראש פטרוזיליה


שלש שיני שום


5-6 עגבניות או רוטב (רצוי פומודורו)


ביצה


 


 


לפירה


לקלף תפ"א


לפרוס ולבשל עם כפית מלח עד שיתרכך (בערך שעה)


לסנן ולמעוך


לערבב את הגבינה המגורדת עם הפירה ועם ה 50 גרם חמאה.


לטעות ולשפר את הטעם עם מלח ופלפל על פי בחירתכם.


 


לבשר


לטגן את הפרסה, הגזר, ראש הפטרוזיליה והסלרי על אש בינונית עם קצת שמן


להוסיף את הבשר לאט, שיעשה כמו שצריך.


לאחר מכן להוסיך את הרוטב עגבניות (ואני נוטה להוסיף לזה טימין ואורגנו עלים)


לבשל רבע שעה ביחד. לטעום ולתבל קצת.


 


לפרוס פירה כסנטימטר בתחתית הפיירקס


לשים את הבשר מעל, ללא מיצים.


לשים את הפירה הנותר מעל, להוסיף לו קצת גבינה מגורדת .


למרוח את הפירה בביצה. זה יתן קרסט נחמד וצבע יפה לחלק העליון.


להכניס לתנור שחומם ל 180 מעלות בערך 40 דקות.


שימו לב שהחלק העליון צריך להתכהות מאד.


 


תהנו:)


 


 


 


 


 


 

נכתב על ידי zzed , 4/4/2016 15:38  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי:  zzed

בן: 55




2,029
הבלוג משוייך לקטגוריות: 40 פלוס , יצירתיות , סקס ויצרים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לzzed אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על zzed ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)