לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

My name is Ozymandias, king of king: Look on my works, ye Mighty, and despair! Nothing beside remains ...


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2016    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
6/2016

מילים


 

צועד מול הרוח ויורק קללות איומות. הרוח מחזירה לי שברי מילים לפה ואני נחנק מעודף אותיות אהו"י שמנסות להדחף בבת אחת פנימה. זה נורא לשהק ח' גרונית אל מול ר' מתגלגלת שמנסה לחזור אחורה. לשיהוקים יש טעם חריף .

מגיע לפאב ומושך את הדלת אלי בכוח עד שהיא נכנעת ונותנת לי להכנס. מנער את המעיל , מפזר רסיסי מילים רטובות על השטיח  ומתיישב על הבאר. מוריד שני שיבס כדי לחמם את הדרך של המילים הבאות החוצה. הן יוצאות זהובות  וחלקות אחרי ויסקי מיושן היטב.

העיניים שלה מלאות זכוכית ואני בוהה באי-תשוקה שלה שמסתכל עלי בחזרה. היא יפה מדי, ונראה לי שאין פה סיכוי לחזור איתה הביתה הלילה אז במקום אני כותב את הרגשות שלי על מפית. אם אתם קוראים את זה סימן שהיא החזירה לי את המפית המשורבטת. אם אתם לא סימן שהיא לקחה אותי אליה הביתה.

 

נכתב על ידי zzed , 23/6/2016 14:29  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי:  zzed

בן: 55




2,033
הבלוג משוייך לקטגוריות: 40 פלוס , יצירתיות , סקס ויצרים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לzzed אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על zzed ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)