בלסתי וחזרתי למשקל 73 קילו. אבל אני לא יכולה להישאר במשקל כזה,זה הורג אותי! אני שונאת את עצמי,שונאת להתלבש,שונאת להתקלח ולהסתכל על הגוף שלי במראה,שונאת לפגוש את החברות הרזות שלי.
אני יודעת שאמרו לי שזה יקרה,שאני אעלה את הכל חזרה, ומלא אנשים ישמחו לומר "אמרתי לך" אבל זה לא שאני חדשה לזה!
אני בעצמי חששתי שזה יקרה. אני שנים (7 שנים בערך) אוכלת את עצמי במחשבה מה הדרך הנכונה והטובה להרזות ולהפסיק עם השנאה העצמית המתישה הזאת, ושום דבר לא הצליח לי.
ניסיתי דיאטות נורמליות,ניסיתי דיאטות עם אנשים אחרים,ניסיתי לבקש עזרה,ניסיתי דיאטנית,ניסיתי כל מיני דברים ונכשלתי בהכל,הדבר היחיד שאי פעם הביא לי תוצאות זה הרעבה וכן העליתי את הכל חזרה אבל מתישהו אני אוריד את הכל וגם אשמור על זה!
יש לי רק 2 אפשרויות, לבכות על זה או לנסות שוב, אז אני מנסה שוב.
כשאני מתחת ל70 אני אחזור לעדכן,מקווה שזה יהיה תוך פחות משבועיים. שמירה על גישה חיובית זה הכי חשוב כרגע, אז אני לא אוכלת את עצמי על הנפילה הזאת ואני מפסיקה עם השנאה עצמית החל מעכשיו.