חזרתי לשגרה שלי, חזרתי לעבודה שאני פשוט לא אוהבת, לא אוהבת את אופי העבודה הקשה, קשה מדי, התמודדויות לא פשוטות עם הצד שהחברה נותנת לו שירות, התמודדויות יומיומיות, ליטרלי יודעת שמחר (היום) אני הולכת לריב ולקבל מבטים זועפים וצעקות, לא כיף לי. הצוות בסדר גמור, טוב, אבל הצד שמקבל שירות רע, רשע אפילו. זה קשה.
הלכתי היום לחדר הכושר, עשיתי כמעט חצי מתוכנית A שלי אבל התחלתי להרגיש רע ופרשתי באמצע בגלל שאני עדיין מאבדת דם מהניתוח אפילו שהסירו לי תפרים והחלים טוב, המאמנת באה לשאול למה לא ראתה אותי שבועיים וחצי וסיפרתי לה על הניתוח, היא ממש התעניינה, הרגיש לי נחמד שאכפת לה ממני.
נרשמתי לאתר הכרויות שנשבעתי שלא אדרך בו שוב נטו בזכות בחור שממש ממש מצא חן בעיניי, בינתיים לא ראיתי שהוא צפה בכרטיס שלי וזה, יחד עם העניין שאני לא בחורה שפוגעת בגברים ולא נראה לי נכון שאני אתעלם ממישהו שפונה אליי ולא מוצא חן בעיניי אבל זה המצב, אני בחיים לא אגיד לגבר- אתה לא הטעם שלי/ לא משכיל כמו שאני מחפשת. לא! בחיים לא. זה לדרוך על בנאדם לדעתי. בגלל זה אני מסננת. מעדיפה שלא ישאר עם טעם מריר בפה, למרות שהוא מבין שכנראה הוא לא מי שאני מחפשת. למי שגדול ממני בפער שלא ניתן לגישור לדעתי (7 שנים ומעלה) אני רושמת שמחמיאה לי הפנייה אבל פער הגילאים גדול מדי לדעתי ומאחלת בהצלחה. ברור שגם פה יש גברים שלא מקבלים את זה.
ולא בא לי לפגוע. לא! לא אוהבת לחסום גברים שאני מרגישה שיתחילו לקלל אותי ולרשום לי שאני עפה על עצמי ובגלל כל הסיטואציה הזו אני לא מרגישה שזה נכון לי כל המצב הזה, האתר הכרויות הזה שעוד שילמתי עבורו כסף.
אותו בחור הוא בדיוק הטעם שלי ובשבילו עשיתי מנוי אבל למה הוא לא פונה אליי כמו שגברים אחרים פונים בכמויות ומחמיאים לי בהמוניהם, אפילו לא נכנס לכרטיס שלי כשתמונה ממש מהממת שמושכת המון גברים (לא חשופה, זו לא אני) מופיעה. אני חושבת מה לנסח לו בהודעה. ומשם- אם ילך ואם לא ילך אני מבטלת את המנוי ומוחקת את האתר.
"מה שנועד לך יהיה שלך
בלי קשר למה שתעשה
ומה שלא נועד לך יעלם ממך
למרות מה שתעשה
כי החיים לוקחים ונותנים.
אולי הם לוקחים דברים שאה רוצה
אבל נותנים לך בדיוק את מה שאתה צריך."
Words White Notes- מקור
(אני מפרשת את זה כה' שנותן ולוקח, שכל אחד יפרש על פי דרכו)