לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים



כינוי: 

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


2/2022

SPIRIT CRUSHER


חלמתי שהיו לי יחסים עם אדם שיחסים איתו גורמים לי להקיא. והוא חתך לי חלקים מהפנים ואמר "עכשיו את מושלמת!".
ואז היה לי חלום שהייתי באוניברסיטוש בדרך לרכבת עם מזוודה גדולה וכבדה. בין המוני האנשים מישהו ניסה לגנוב לי את המזוודה ממש בכוח. הייתי עקשנית והצלחתי לשמור אותה. אחר כך מישהו אחר ניסה שוב לגנוב לי את המזוודה. אחר כך שניהם פעלו והצליחו לגנוב אותי וגם את המזוודה שלי. לקחו אותי לבית משפחתם. נדמה שההורים שלהם שלחו אותם לגנוב מישהי כמוני. הצלחתי לברוח פלוס להציל חלק מהמטען שלי ותחושת רדיפה נמשכה כל החלום שלצערי נמשך עוד ועוד.
ושלשום חלמתי חלום עוד יותר מזעזע, שאדם אהוב אונס אותי ואני צורחת וצורחת והוא לא מפסיק. לאחר מכן דיברתי איתו והתחננתי בפניו שיגיד לי משהו, הוא חייך והפך לאבן. רציתי אותו, אבל רציתי לשמור את עצמי עוד יותר.
מאיפה החלומות מגיעים?  למה DMT במינון נמוך גורם לי להזיות כאלו? כבר תקופה ארוכה יש לי סיוטים כשאני חולמת. אני מטהרת את עצמי עוד ועוד - הם נשארים. האם זה המוח או שאלו הודעות ממקום אחר? מה עושים מה עושים מה עושים.
איך אפשר להחתיל ככה יום של עשייה אלוהית ופורה?
-
 
נכתב על ידי , 18/2/2022 14:51  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



GUMI


תקועה לי שן בינה באמצע החיים
כמו עצם בגרון
אני לא מצליחה להרדם
והרי לכן רשימה של דברים שמרדימים אותי בדרך כלל:
ספר (20 דקות)
* לא עבד הלילה
יוגה במיטה (3 דקות אחרי סיום)
מדיטציה במיטה (חצי דקה)
* לא עבד הלילה
סרטי טבע ודוקו (עד חצי שעה)
* לא עבד הלילה
תכניות HOW IT'S MADE (רבע שעה)
מסאז׳ ברגליים (מיידי)
בובספוג על הספה בסלון (5 דקות)
הרצאות של RAM DASS (רבע שעה)
מאנצ׳ (20 דקות)
פייסל (לא קבוע אבל בהחלט הכי מעניין)
* אנסה!
נכתב על ידי , 17/2/2022 05:45  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



DUALITY II


למה אלוהים אסר על אדם וחוה לאכול מעץ פרי הדעת? למה היה עץ שכזה בגן העדן?

למה הנחש פיתה את חוה לטעום מפרי הדעת?

נכנעתי להמון גברים בעבר והיה חסר לי כשלא, עכשיו אני יודעת שאני תמיד יכולה להיכנע לרגע הזה.

 

אתמול כשהייתי במיטה נזכרתי בכל מני דברים שקרו לי פעם, שכחתי הכול חוץ מדבר אחד.

הייתי אז ביער, נדמה לי באירופה, אולי רוסיה, צפון אמריקה?

היו עצי אלון בסביבתי והשטח היה מישורי, שמש זרחה מבין ההרים באופק, האדמה היתה כהה ועשירה וניכר שירדו גשמים בשבוע האחרון. היה קר והייתי לבושה טוב. ביד ימין אחזתי בפגיון. יד שמאל החזיקה בקרן שנהב, שעדיין מחוברת לממוטה שעד לא מזמן דם זרם בעורקיה. האם אני צדתי אותה? איזו אהבה.

ואחרי שהזכרונות הפסיקו נמנמתי לי בשלווה במימד אחר עד שהרגשתי ישות אחרת מתנגשת בי בעוצמה לאחר שצברה תאוצה משמעותית. ההתנגשות אינה תאונה, הסתובבנו אחת סביב השניה והתגלגלנו לכיוון קואורדינטה אחרת במרחב. התמזגנו והלב שלי הרגיש נעים ושמח, קליידוסקופ פרפרים מקיף אותו סחור סחור, רגליהם העדינות מדגדגות כשהם באים איתו במגע, לחבק, ללטף ולתת אהבה. אהבה זה מדגדג כי היא תמיד נוגעת במקומות שהנפש לא זוכרת שקיימים.

לאחר מכן, קיבלתי כמה הודעות, אולי, הוראות. אני מקווה שהבשר יעמוד בזה.

 

נכתב על ידי , 15/2/2022 22:24  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



V FOR VENDETTA


ההיסטוריה חוזרת על עצמה

עשית מה שהוא עשה

דברים רעילים נאמרים במטרה לגרום סבל

כוונותיי ברורות לכל

במיוחד לי

 

נכתב על ידי , 14/2/2022 18:13  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



YOYO KUSEMEK


(סליחה)

הבוקר ביקרתי בתערוכה של YAYOI KUSAMA במוזיאון תל אביב עם הבסטי המהממת שלי.

מעולם לא ביקרתי בתערוכה שבה אהבתי אחוז כה גבוה מהמוצגים, בדרך כלל אני קריטית מאוד.

התערוכה היתה עצומה, אך לצערי היה רק חלק קטן מהעבודות שלה, את זה גיליתי רק לאחר שחיפשתי אותה בגוגל.

משום מה הצלחתי להתחבר יותר לציורים שלא מאפיינים את הסגנון היותר POP-י שלה.

את ה-POP תמצאו בעצמכם, הבחירות שלי הן TOP TIER:

 

SELF PORTRAIT

 

SELF PORTRAIT

 

GOLDFISH BOWL

 

לאחר מכן התהלכתי עם אהובתי ברחובות הגדולים של תל אביב ועשינו כל מה שכיף לעשות בשבת בבוקר עם מזג אוויר מושלם. תודה על זה.

 

ראינו בחלון ראווה עגילים משגעים וטבעת ואז גיליתי שהם יקרים מדי בשביל חשבון הבנק הסטודנטיאלי שלי. :( כשחיפשתי תמונות של הציורים האלו ^ נתקלתי גם בתיק לואי ויטון בסגנון ALMA האהוב עלי בעיצובה של יאיוי - בצבעי צהוב-שחור פוליטיים שרק אני מסוגלת ללבוש בבטחון מלא. אני רוצה אותו אפילו יותר מאת התיקים שהם יצרו בדוגמת יצירותיהם האלמותיות של ואן גוך וקלוד מונה. דיברנו גם על SIDE HUSTLE קטן שאנחנו יכולות להתחיל ביחד בשביל כסף חמוד כדי לקנות את כל השטויות שנפשינו הפרועה חפצה בהן. כל מה שאנחנו צריכות זה להתחיל. דאמ אני צריכה מאתיים שקלים.

נכתב על ידי , 12/2/2022 21:03  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לדף הבא
דפים:  


© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לSol Alter אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Sol Alter ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2022 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)