- שר ההגנה האמריקאי, ראמספלד, בבואו להשיב למתעניינים היכן הנשק הבלתי קונבנציונאלי שהצדיק בזמנו את הפלישה לעיראק והאם הוא אכן בכלל קיים, שחרר את הפנינה הבאה: "אף אחד לא ראה את סדאם חוסיין בחודשים האחרונים, האם זה גרם למישהו לטעון שהוא איננו קיים?" כל הכבוד דונלד. אותי שכנעת.
- טרייסי מקגריידי, כוכב קבוצת "אורלנדו מג'יק" מזעזע את אמות הסיפים של התפיסה המאצ'ואיסטית/הומופובית הרווחת, עם הצהרותיו שאחד מכל עשרים שחקנים בליגת ה- NBA הנו הומו מובהק, או לכל הפחות כזה שלא בוחל מדי פעם במשכב זכר. אני המום. חמישה אחוז? ללא ספק העניין מטיל אור מעט שונה על כל טפיחות העכוז שמתרוצצות שם בין החבר'ה. טי-מק אתה הורג אותי, אני רק מבקש שלא תגיד לי שיש גם ראפרים שהם גייז, בקרב אושיות סצינת ההיפ-הופ שם בחוץ, או Queer - hop כמו שהבלוגר אריק נורד וודאי היה מכנה תופעה זאת לו היא הייתה קיימת. בררררר.... פשוט יש גבול לכמות הדעות הקדומות שאני יכול להיפטר מהן בבת אחת מבלי להרגיש עירום, אבוד ונטול פרווה.
- סקר של משרד האוצר קובע כי 80% מהישראלים מאמינים שמצבם הולך להשתפר ב- 2004. אשרי התקציב שוודאי יאוּשר ויצית להבות, אשרי הלהבה שתבער בסתרי לבבות ואשרי הדלוזיות מחמת הרעב, או הצורך האנושי הבסיסי בתקווה, אשר הפכו אתכם למאמינים.
- טקס אנשי השנה, אשר שוב מציג את חלקת האלוהים הקטנה שכאן, ככזו המנוהלת על ידי גברים, עבור גברים שאוהבים נשים, בעיקר אם הן מתעסקות בענייניהן האזוטריים והשוליים ולא מפריעות לנהל את העולם.
באופן אישי, הייתי מעניק לאריק מלך ישראל גם פרס נוסף על מפעל חיים. ניחא, אולי בשנה הבאה, כשביד אחת תאחזו בפרוספריטי ובשנייה בשלום ובביטחון.
- חבר הכנסת יצחק הרצוג עם האבן שהתגלגלה לו מבין השפתיים על ערפאת כמיק ג'אגר הפלסטיני. אני לא חושב שמיק היקר היה שואב סיפוק מההצהרה הנ"ל, אותי זה דווקא שעשע.
- זה לא אתם, זה לא הם, זה לא אני, זה מרקורי בנסיגה.
(אזהרה: נא לא להגיד את המשפט הזה ליד אסטרונום, שכן אתם מסתכנים בלחטוף מכות. אותו כנ"ל גם בקרבתי, כי תמיד הייתה לי העדפה ברורה לתירוצים בנוסח: "הכלב אכל לי את האישיות")
