לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
 

Try not to stick your finger in the socket and you won't get electrified


!Personalized Hell - Delivery on us
כינוי:  Nymph

מין: נקבה

MSN: 



מצב רוח כרגע:



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
11/2007

ישראבלוג בן זונה :)


ביום חמישי היה פה פוסט שפורסם בדרך לא דרך, הוא נמחק לי בטעות וניסיתי להעלות אותו שוב, רק שהאתר המזויין הזה פשוט סירב להתנהג כמו בנאדם והקטע זויין ברמות ונמחק סופית, אז כוסעמו.

 

בעיקרון, פשוט כתבתי על המפגש שלי עם תומי וכרמלי במקס ברנר ביום רביעי, היה כיף כמו פעם, אכלנו, התענגנו על מילקשייק והייתה אירע של פעם, הבוטה, החוצפנית, הגסה. יאמי! ושוב אחזור על זה שהן חסודות וצוחקות על ספצנאז.

 

אתמול בבוקר נסעתי עם בריג' לת"א לקנות אספקה לפראג. אני לא יודעת מה בדיוק חיפשנו בתחנה המרכזית החדשה, רק שיצאנו משם עם כובעים וכפפות וטרנינגים למיניהם. ירדתי לשפל המדרגה, לא רק שקניתי פוטר בליינד, גם קניתי אותו מאיזה פרסי באיזה בודק'ה שלאחר מכן ביקש להיפגש איתי. הצעתי לו שיצלם תמונה וגם לזה הוא הסכים. -.-" בן זונה, זה אחרי שרק לפני דקה קניתי ממנו חולצה לדה.

אני כבר רואה איך אני ובריג' רוצחות אחת את השניה בפראג, שתינו נהיינו עצבניות מנוכחות צמודה מדי אבל אני מקווה שאסתדר.

קנינו כמה גם ספרים כדי להרגיש אינטליגנטיות. LOL

 

המצלמה החדשה שלי הגיעה כ-24 שעות אחרי שהזמנתי אותה והיא כוסית לגמרי וגם חזקה. מה שמעלה את השאלה של איפה לעזאזל הפוך והמצעי סטן שהזמנתי כבר לפני יותר משבועיים. WTF??

 

אתמול עשינו לנו מפגש חברים קטן אצל החבר של דה בבית, הבאנו את אריק שעשה לנו פאקינג מופע סטנד אפ, כמויות הצחוקים שרצה שם עד 2 בבוקר לא יכולה להשתוות לשום קומדיה, זו הייתה מעין מסיבת פרידה קטנה לפני הניתוח שלו.

בינתיים הייחצון של המסיבה הבאה גרם לי לתלוש שיער כבר אבל אין מה לעשות, המטרה מחייבת.

 

נשאר לי עוד שבוע עבדוה וסידורים ואז יאללה, ביי לישראל לשבוע ימים, מקווה שזה ימלא לי את המצברים קצת.

נכתב על ידי Nymph , 10/11/2007 12:55   בקטגוריות באופן כללי וכאלה  
55 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Nymph ב-27/11/2007 14:02



52,134
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 20 פלוס , משוגעים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לNymph אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Nymph ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)