תחת שמיים זרים ...והדרך עודנה נפקחת לאורך... |
| 4/2009
23 אני זוכר שלא ניקיתי את הדירה לפני שנה. נכנסת, והפנים שלך נפלו. כאילו יריתי בך. כאילו בגדתי בך באופן כלכך מוחלט, כלכך סופי. סליחה.
אני זוכר לפני שנתיים, קנינו את השמלה השחורה הזאת בקסטרו, אני זוכר את עצמי מסתובב באימה בחנות, מנופף בשמלה במבט אבוד, "את זה..! בסמול..!" הרגליים האינסופיות שלך, בסנדלים הגבוהים, בשמלה שחורה. אני זוכר שעשינו אהבה על הספה.
אני זוכר לפני שלוש שנים, כשנסענו לאילת. הייתי חולה ולא האמנת לי והתעצבנת וכשחזרנו גילינו שיש לי אנגינה וחיבקת אותי מלא והתנצלת שעות. אני זוכר אותך בביקיני כתום, אני זוכר שכמעט טבעתי באמבטיה.
אני זוכר ארבע שנים אחורה, לא היינו ביחד עדיין, דיברנו כאן כל יום, בלילות דיברנו בטלפון, למדתי לפסיכומטרי, קניתי לך כובע ושני חוטינים ברשת, ואהבתי אותך כבר אז.
| |
|