השבוע היו שתי כתבות על המורים.
הראשונה בתיחסה למורות - כספים שהורדו ממורות בחופשת לידה , הורדה לא חוקית !!
נו טוב , הרי אם אלה היו מורים , מי היה מעז להוריד.. ואז כדי לאזן את הסיפור , הרי אי אפשר להשאיר את המורים מרוצים זמן רב מדי -
משהו תומך בהם .....
פורסם היום כי "המורים מקבלים 300 מליון ש"ח בלי ללמד.. "
וואווו.... ממש שחיתות, בזבוז, .....
בואו נעלה עליהם
נראה להם
אז בואו ונראה - אני מכינה לבגרות .. בימים שלפני הבחינות שלי - אני בית הספר - בד"כ עם תלמידים הרוצים עזרה עד הרגע האחרון.
שיש להם בחינת בגרות במקצוע אחר - אז לפני הבחינה הם לומדים לאותה בחינה. ואני בבית הספר יושבת ( לי אישית יש תמיד מה לעשות )
ומה רוצים לעשות ? להוריד לי על השעות האלה - הרי הלקוח שלי - התלמיד - לא נמצא . הם כבר ימצאו איזה הליך חוקי .
למה הדבר דומה - חנות שכל הלקוחות יצאו לחופשה ולא נכנסים - אז הבעל-בית יוריד משכר המוכרת כי אף לקוח לא נכנס ??????????????
ויש עוד - החכם החוקר מציע " לפזר את בחינות הבגרות על פני כל השנה" - ואז תנוחי בשלום שנת לימודים בדרך זו תלכי מהר , כי בך לא תהיה כל תועלת.
הוא גם מציע - רישום מגנטי למורים ולתלמידים. יופי . זה יחסוך לי לרשום נוכחות. וגם ידעו מתי הגעתי. והלכתי. זה בסדר.
ואז מה יעשו עם הרישום בתקופת הבגרויות ??? נחזיר שעות ? גם כך הרבה מהפעילויות של המורים הן בהתנדבות ( הקיצוצים) מוסיפים שעות ללמד, מלמדים בחופשת פסח , ובכל שעה פנויה אחריה , כי הקיצוץ הוריד ממספר השעות במקצוע אך לא הוריד מהחומר הנדרש לבחינת הבגרות - ממש "מעשה חלם" .
קיצצו בצילומים ושכפולים - אז חוזרים לכתוב ולהעתיק מהלוח.(וזה לא בזבוז זמן אדיר ??? )
קיצצו בתקנים - יותר תלמידים בכיתה
קיצצו בציוד - כסא שנשבר לא יוחזר - תקין ...
קיצצו בנקיון- נחזור לתקופת הגן - על ההורים לשלוח ניר טואלט וסבון
קיצצו בשעות נו ...כבר דברנו על זה .
ועיקר הכותרת הבומבסטית " 300 מליון ש"ח בלי ללמד"
ורק את זה יזכרו האנשים
כך תמיד יגידו לי " נו.. זה ברור .. אתם עם החופשות וגם לא מלמדים"
(החופשות זה לפוסט אחר, וגם יש מורים שלא מלמדים .. נכון. אבל בלי קשר לכותרת הכתבה ותוכנה !! ))