עזבו את הגלוג (יין חם מתובל עם שקדים וצימוקים), את האגוזים הטריים, ה-Jul skinka ("חזיר חג מולד" בתירגום חופשי), את מיליוני סוגי ההרינג ברטבים שונים, כדורי הבשר והנקניקיות האלמותיים.
עזבו את הסלטים המוזרים (סלק, תפוחים ותפוחי אדמה, למשל) והטעימים (גזר, תפוחים, אגוזי מלך ורוטב שמנת).
עזבו אפילו את חלוקת המתנות ופתיחתן, כולל מלא כרטיסי Triss (החישגד השבדי) והגירוד הנמרץ שלהם שהופך את "אזור המלחמה" של ארוחת חג המולד לשקט כאילו כרגע הפילו שם פצצת מימן אחת לפחות.
מה שבאמת עושה את החג זה Marabou, ה"עלית" של שבדיה. יש להם חבילות פרלינים "רגילות" לחג המולד (זו וזו), אבל כשמגיע מישהו עם החבילה הזו :
כן, קילוגרם אחד שלם של פרליני Marabou Fortuna (על שם אלת המזל היוונית - Gee, I wonder why
אז באמת אפשר לשמוח.
!God Jul
לא קשור לכלום
שיטוט באתר (המזוויע למדי, יש לאמר) של Kraft Foods, חברת האם של Marabou, מגלה שנובלס זה משהו אחר לגמרי אצל השבדים מאשר אצלנו (למרות שזה גם סוג של התמכרות, לא?)