|
 החיים בשטוקהולם, שבדיה. הגיגים, הזיות וסתם תהיות. |
כינוי:
Ford Prefect בן: 46 תמונה
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
אפריל 2007
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | |
הבלוג חבר בטבעות: | 4/2007
 רוג'ר ווטרס ויומיים מעניינים ה-Offsite היה מעניין מאוד. מעבר לכך שהטירה אכן יפהפיה (במיוחד מבפנים), ועם נוף פוסטרלי מדהים של אגם, מדשאות ופרחים האוכל גם כן היה משובח, והדיונים - מעניינים מאוד.
על מי ומה? בעיקר דיוני אסטרטגיה לשארית השנה, ועוד קצת "Team Building", משהו שכנראה די נחוץ כאשר מדובר בקבוצה של אנשים שבעיקר עובדים לבד, עם מעט מאוד שיתוף פעולה.
אתמול אחה"צ, אחרי שחזרתי (וגיליתי כשהתחברתי לעבודה מהבית שיש לי יותר ממאה אי מיילים מחכים - אחרי 36 שעות), עבדתי ואז יצאנו לאירוע הגדול של השבוע - ההופעה של רוג'ר ווטרס בגלובן.
נתחיל עם הטוב.
ההופעה היתה מדהימה. הבן אדם מקצועי ופדנטי בצורה מפתיעה. כל שיר מבוצע בדיוק מושלם, הבמה כמו גם האפקטים מושקעים ביותר ומרשימים, כמו גם משלימים את השירים והסאונד משובח מעין כמוהו.
גם הרפרטואר לא אכזב - חצי מ-Wish You Were Here (עם Shine On You Crazy DIamond, כולל ההקדמה המוזיקלית של שמונה דקות וחצי, עם Welcome To The Machine עם תחליף דיוויד גילמור לא רע בכלל וכמובן - Wish you were here, אותו הקדשתי לחברי הטוב ר' בארץ - התקשרתי אליו לסלולרי בזמן הביצוע כדי שיישמע כמה דקות ממנו). מעבר לכך - כמה שירים מ-The Wall (כולל Comfortably Numb המופתי, שהוא לדעתי השיר הטוב באלבום הכפול) וכמה שירים שלא ממש הכרתי מהרפרטואר של ווטרס עצמו.
החצי השני של ההופעה - האלבום The Dark Side Of The Moon מהתו הראשון עד האחרון - היתה לא פחות מחוויה מופלאה. האפקטים גם כן היו מרשימים - כולל פריזמה ענקית מלייזר אשר היתה העתק מדוייק של עטיפת האלבום, אי שם מעל הקהל.
ועכשיו - לחלק הרע הבן אדם (כמו שכבר אתם יודעים, אני מניח, אחרי ההופעה בארץ) פוליטי להחריד. הוא שונא את בוש (ואפילו כתב לו שיר שנאה שהוא שר בהופעה), הוא שונא את בלייר (חזיר מעופף ענק מעל הקהל), הוא שונא את חומת ההפרדה בארץ (נחשו למי מוקדש השיר The Wall) ובאופן כללי - חושב שהמערב הנבזי טובח בערבים הנפלאים והחפים מפשע ללא הצדקה.
נו, ניחא. כל עוד הצלחתי להתרכז בטוב, הצלחתי אפילו להנות. ובסך הכל, מתוך שלוש שעות וחצי של הופעה, רק חצי שעה מינוס הוקדשה לזבל שכזה, אז היה מספיק ממה להנות.
אבל את הטי שירט לא קניתי. יש גבול לכמה כסף אני מוכן לתת לבן אדם שחושב כאלה דברים על המדינה שממנה אני בא.
| |
|