קצת מוזיקה סתווית שעושה לי טוב על הלב.
דבר ראשון - ראפר שבדי בשם Mange Schmidt אשר יצא לאחרונה עם אלבום חדש בשם Känslan kommer tillbaks ("הרגש חוזר מחדש"). בניגוד לאלבומי ראפ רבים (ולא טובים), לבחור לא רק שיש כישרון, אלא שהמסרים שלו מעניינים והקליפים שלו גם כן.
הסינגל הראשון שיצא הוא השיר Jag Talar Ut ("אני מספר לכולם", או בתירגום חופשי יותר - "אני רץ לספר לחבר'ה", את המילים בשבדית אפשר למצוא כאן. אני אתרגם את זה בהזדמנות זה שווה ביותר. לגבי הקליפ - שווה לראות אותו גם בלי להבין בדיוק מה הוא אומר. בגדול - מדבר על תרבות הצהובונים, הבלינג והניתוחים הפלסטיים/בוטוקס).
דבר שני - שתי פרסומות עם מוזיקה מקסימה ביותר, שפשוט בא לשמוע שוב ושוב. הראשונה היא לקרן הפנסיה AMF Pension, אשר יצאה עם הפרסומת המעולה הזו (ולא רק שיש שם אסיאתית שווה ביותר, המוזיקה, שנכתבה ובוצעה על ידי שניים מחברי להקת המופת השבדית Kent ולצערי הרב מאוד לא יצא כסינגל אלא רק שימש לפרסומת:
ולסיום - פרסומת לאנרגיה ידידותית לסביבה (רוח) של חברת החשמל הלאומית (לשעבר) Vattenfall. המוזיקה המקסימה מבוצעת על ידי שבדי בשם בן מוריס ואפשר להוריד אותה מכאן (הלינק בראש הדף). המקור, כמו שזה נראה הוא שיר בשם Greenfields של להקה בשם The Brothers Four משנות השישים.
הנה גרסא מקוצרת של העניין.