לא ממש משנה איך, אבל הגענו למצב בו יש לנו במקרר גוש של 1 ק"ג גבינת פרמזן משובחת, שטובה לעוד חודש או חודשיים.
בהנחה שאנחנו לא פשוט רוצים לאכול פסטה עם הרבה פרמזן מעל בחודשים הקרובים, יש למישהו רעיון למתכון המשלב כמות נכבדת ביותר של פרמזן? (קטמן - זו פנייה נרגשת אליך, בין השאר).
בתודה מראש (ואני מבטיח לפרסם פוסט עם התוצאה של "המתכון הזוכה".
חוסר עדכונים וכו'
עמכם הסליחה. כפי שאולי אתם זוכרים, אני בבית עם הילדים והבלונדה מאז סוף יולי בערך, ולפני זה הייתי צריך לסיים את ענייני העבודה הקודמת. אי לכך ובהתאם לזאת, כמות האנרגיה הזמינה לכתיבה ירדה כמעט ל-0. אני מקווה שזה יישתנה תוך מספר שבועות, לאחר שנחזור (פחות או יותר) לשגרה.