חברת תה ויסוצקי ממשיכה לקחת אותך למסעות מרגשים אחר טעמים חדשים וניחוחות מופלאים מהמקומות הקסומים ביותר בעולם.
היום אנחנו שמחים להביא אליך את הטעם החדש: צ'אי טחורים.
צ'אי טחורים הינו תערובת עשירה של שערות טוסיק שחור הודי, מעורב בקשקשי אשכים אקזוטיים ותבלינים נוספים כמו סרפד והרדוף.
הצ'אי ניחן בארומה עשירה במיוחד הצופנת בחובה את ניחוחות האסלה הציבורית שתמיד נגעלת לשבת עליה (כי איזה שמוק חירבן על כל המושב).
יחד עם חלב חם וסוכר {או כל ממתיק אחר, לדוגמא: זרע} נוצר מרקם מדהים וארומה עשירה במיוחד שתכניס אותך לשירותים לכמה ימים טובים. מהיום לא צריך להיות אוכל בטוסיק בשביל לדעת מה הטעם של קקי משובח!
אופן הכנת הצ'אי:
1. שמים את השקיק בכוס (רצוי להשתמש בכוס שעבר בדיקה גניקולוגית לאחרונה. כוס שמפריש קוטג' זה רעיון גרוע כי אף אחד לא אוהב גושים בצ'אי שלו).
2. שופכים על הכוס 1/4 ליטר מים רותחים וממתינים חמש דקות (שהבחורה שמחוברת לכוס תפסיק לצרוח מהכוויה והכאבים).
3. מוציאים את השקיק וממתיקים לפי הטעם.
4. שופכים לתוך הכוס 1/8 ליטר חלב (רצוי חם. מה זה כבר משנה אחרי שעשינו לה כוויות דרגה שניה עם המים הרותחים?).
5. להצמיד את השפתיים אל הכוס וללקק עד שהבחורה סולחת.
לתשומת לבכם: מומלץ לשתות את הצ'אי עם חלב חם, שסופג ומאחד את הריחות והטעמים האקזוטיים הקיימים באופן טבעי בכוס ממוצע של בחורה שמתקלחת פעם ביום – יומיים. להעשרת התערובת ניתן להוסיף צנוברים קלויים, ולנפנף על זה עם תחבושת הגיינית משומשת.
[נלקח מהצטל'ה שחברת ויסוצקי מואילה בטובה להכניס לקופסאות הצ'אי ורדים שלה]
סטימפי