אם יצא קצת מריר, הפוסט הקודם, אני מתנצלת. כל עניין ההעברות הזה לא עושה לי נעים (משום צד שלו) אבל זה לא מחייב אף אחד. באמת רציתי להבין למה ואיך זה פועל עליכם, להשתרבט או לא, ולשרבט. נחמד לי לראות למי יש טעם דומה לשלי בסרטים או ספרים, מה שלא ידעתי זה הקשר הרגשי ויכולת הדישה של אנשים בסנדביץ' שלהם. בחיי שחשבתי בהתחלה שזו בדיחה. כנראה בגלל גישתי השלילית לסנביצ'ים בכלל.
מבצע מרקים, למשל, זה משהו שונה בתחלית. סתם שולחים לי מתכונים נבחרים של מרקים, וכתופעת לוואי יוצא לי שם של בשלנית. אז זהו, שאני ממש לא. המתכונים האהובים עלי ביותר הם מתכונים פשוטים וקלים, שעושים רעש כילו הם נורא מסובכים, שלא מלכלכים הרבה כלים וגוררים גרגורי הנאה קולניים ומחמאות.
(אם יש לכם כאלה, זה הזמן לעשות שרינג!)
הנה השרינג שלי, הבטחתי את המתכון לקיש צנוברים ועשבי תיבול (נורא מצחיק אותי שאני נותנת מתכונים, אפשר לדלג).
עמ' 84 בארוחות ארוחות של אהרוני.
בצק: אני אדלג על ההוראות שבמתכון כדי שיענה על דרישות המדור לרחיצת כלים: אני קונה בצק מוכן (אצל הסוחר יוסף, קצת מתקתק). מרפדים תבנית של פאי בבצק.
מילוי: מטגנים בצל בשמן זית, מוסיפים 100 גר' צנוברים (אני מוסיפה 200, נראה לי שאהרוני קימץ כאן) ומטגנים עוד טיפה. מורידים מהאש, מוסיפים חבילה שמנת מתוקה (אהרוני כותב צמחית, ססס, איף יו נו ווט אי מין), 3 ביצים (לערבב). בנתיים ב"בז'ז'ז'" לערבב המון (אהרוני כותב כוס) צמחי תבלין ושתי שיני שום. (פטרוזליה, בזיליקום, טימין, רוזמרין, עירית, אפשר להוסיף קצת תבלינים יבשים), מלח פלפל. להוסיף לתערובת של השמנת. ליצוק הכל לתוך תבנית הפאי, לאפות ב-170 מעלות כ-45 דקות.
העירו לי על שגיאות בעיברית בתגוביות. אני נורא מתבישת. אלו היו שגיאות שלא הייתי עושה פעם, ללא ספק התדרדרתי. אני לא יכולה להכנס לכל מני אילתות בגלל זה. אנשים מסויימים בודאי מעקמים את הפרצוף בבוז כשהם רואים שגיאות. כל הבלוגריות שמספרות על מפגשי ה-jdate שלהם ואיך הם מנפות על שגיאות כתיב, גורמות לי לחשוב אם יתכן שגם גברים ככה, ואם כן, איזה מזל שלא הגעתי לבדוק את זה. (ואולי גם, מי מנפה אותי כאן? מה זה משדר, שגיאות כאלה?)
אני גם נורא עייפה.