|
![](http://israblog.co.il/nanafiles/upload/12006/IsraBlog/97762/misc/4658117.gif) תרבות אלטרנטיבית: קומיקס, מוזיקה, מחאה. לא יומן אישי. אבל אולי אני אגלוש לניו ג'ורנליזם. |
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
נובמבר 2006
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | |
הבלוג חבר בטבעות: | 11/2006
תובנה בנושא העמבה העמבה צריכה להיות סמיכה. אם היא דלילה, המים מחלחלים במהירות, ויחד עם הטחינה מחוררים את הפיתה ונוזל עליך נוזל צהוב עכור בעל ריח חריף.
מה שיפה בעמבה - ולתובנה הזאת הגעתי היום - זה שגם אם היא סמיכה, ולא מחלחלת פנימה מהר - הטעם שלה מספיק עז, כך שגם אם סיימת אותה בביסים הראשונים, טעמה ממשיך ומהדהד ומלווה אותך לאורך אכילת כל הפיתה.
לכן, אנא מכם, בעלי השווארמיות - אל תתקמצנו! אל תדללו את העמבה! תודה, בתיאבון, והמשך ערב נעים.
בצילום: עמבה (צילום אילוסטראציה, למצולמים אין קשר לכתבה)
![](http://snipurl.com/134d1)
| |
| |