לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 


תרבות אלטרנטיבית: קומיקס, מוזיקה, מחאה. לא יומן אישי. אבל אולי אני אגלוש לניו ג'ורנליזם.

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2006    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
11/2006

תובנה בנושא העמבה


העמבה צריכה להיות סמיכה.
אם היא דלילה, המים מחלחלים במהירות, ויחד עם הטחינה מחוררים את הפיתה ונוזל עליך נוזל צהוב עכור בעל ריח חריף.

מה שיפה בעמבה - ולתובנה הזאת הגעתי היום - זה שגם אם היא סמיכה, ולא מחלחלת פנימה מהר - הטעם שלה מספיק עז, כך שגם אם סיימת אותה בביסים הראשונים, טעמה ממשיך ומהדהד ומלווה אותך לאורך אכילת כל הפיתה.

לכן, אנא מכם, בעלי השווארמיות - אל תתקמצנו! אל תדללו את העמבה!
תודה, בתיאבון, והמשך ערב נעים.


בצילום: עמבה (צילום אילוסטראציה, למצולמים אין קשר לכתבה)


נכתב על ידי , 23/11/2006 20:38   בקטגוריות נובל קויזין, עירוני, קולינריה, ביקורת, אופטימי  
14 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ירוקות ב-17/3/2008 23:53




Avatarכינוי: 

בן: 47

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאמיתי סנדי אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אמיתי סנדי ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)