לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

א - ו - כ - ל !!!!


אם זה טעים, ואני יודע איך להכין את זה, או שאכלתי איפהשהו, ואני מנסה לשחזר, או שאני מנסה לאלתר, או שאתם תעזרו לי. זכרונות, מתכונים, וטכנולוגיות מזון להמונים !
כינוי: 

בן: 53

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


2/2005

זאבאיון - "דרך בוּרְמַה"


מי שכבר עשה זאבאיון יודע שזה לוקח זמן, ולפעמים גם כואב

מאוד ביד של הפראייר המקציף. רק זכרון הטעם מהפעם הקודמת

גורם לך להמשיך ולהקציף. אפשר גם, כשיש חברים בסביבה,

לעשות תורות על המטרף. זה מאוד עוזר.

 

לפני שנה, בערך, גיליתי פריצת דרך משמעותית בתהליך:

היינו אצל לודביג, והיתה לו כבר מכונת הקפה הנפלאה ביותר

ביקום, פיורנצ'טה-בריקולטה , והוא הכין קפה בסוף הארוחה.

לפעמים לדגנית, אישתו, יש כח לעשות לנו זאבאיון, לפעמים

לא. לקחתי את החומרים הרגילים, הוספתי קצת חלב, כדי

שלא תהיה בעיית נפח, ולא נקבל ביצה מקושקשת,

והקצפתי עם הקיטור של המכונה את כל העסק.

 

תוך שניות קיבלתי זאבאיון !

 

רק שימו לב, צריך לנקות מייד את הצינורית במכונה.

זה אומר להוציא קיטור, לנקות עם סמרטוט, ולהוציא שוב.

שתי שניות, אבל מייד. אחרת... אין לי מושג מה קורה,

כי ניקיתי מייד. אבל אם לא הייתי מנקה, מי יודע.

נכתב על ידי , 19/2/2005 13:42   בקטגוריות מאכלי עמים - הגירסה המקוצרת  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



70,848
הבלוג משוייך לקטגוריות: 30 פלוס , תחביבים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לCatman אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Catman ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)