לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

הִרְהוּרִים שֶׁבֵּינְתַיִם



כינוי:  מִיקַה רוֹבּ

בת: 46





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2006    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

1/2006

בחילה בתל- אביב


 

 

תל-אביב גורמת לי לרצות להקיא.

כן, יש בה המון גלריות, כן, הסינמטק והמוזיאונים, כן החנויות המעולות והמגוון המטורף, כן האורבניות הזאת, אבל בא לי להקיא מזה. אני יכולה לטייל בתוך כל זה, יכולה לקנות ולראות ולצלם אבל לא יכולה לישון בתוך זה, לא יכולה לקרוא ספר. לא יכולה לכתוב יותר, לא יכולה לנשום בתוך הפיח וגם הרחובות הקטנים והשקטים עושים לי עכשיו בחילה.

 

הדירות קטנות ויקרות, אני מתפתלת מול הלוח להשכרה, כך שנראה שאני עוזבת את ת"א.

לפני שנתיים גרתי ברמת אביב ונהניתי מהשקט מאוד, אבל התקציב שלי לא. הדירות ברמת גן זולות עכשיו בצורה מעודדת, ואם אני נשארת במרכז בינתיים והבחירה היא בין דירת 15 מטר בת"א או 45 מטר בר"ג, באותו מחיר- נראה שאני עוזבת את ת"א.

 

אני שמחה, כי הזכרונות שלי עוטפים את העיר הזו כמו שקית פלסטיק כהה וקשה לי לנשום. אני גרה פה 22 שנה, להוציא עשרה חודשים על גבול גבעתיים-ר"ג ב-2001 ושנה וקצת ברמת אביב שעדיין נחשבה ת"א בפעם האחרונה שבדקתי (אבל היא כ"כ כ"כ לא). אני מכירה אותה כ"כ טוב שלא טוב לי ואני צריכה להיות רחוקה מכל זה. מהרעש, הפיח, האורות המהבהבים בלי סוף, מהזכרונות, ממנו, מהאחרים, אפילו מההורים שלי ואותם אני באמת אוהבת יותר מהכל.

 

אני לוקחת את החתולים שלי ועוזבת את העיר וכשהדופק שלי ירגע, אחשוב על מה הלאה.

 

נכתב על ידי מִיקַה רוֹבּ , 22/1/2006 15:24  
8 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של היהודי הנודד ב-9/2/2006 03:16



20,179
הבלוג משוייך לקטגוריות: 30 פלוס , נשיות , המתמודדים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למִיקַה רוֹבּ אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מִיקַה רוֹבּ ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)