לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

הִרְהוּרִים שֶׁבֵּינְתַיִם



כינוי:  מִיקַה רוֹבּ

בת: 46





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2006    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

2/2006

תאוריות פמיניסטיות


 

אני והקפה ממהרים.

אחרי שהתעוררתי במה שנראה בשעון המעורר שלי כ-11:56 אבל בכל שאר השעונים 9:28, עדיין אין לי מושג איך זה קרה, חזרתי לישון לעוד שעה כדי להתעורר ב-10:30 ולא שוב במשהו שקרוב ל-11:56 האמיתי. אבל, שעות שינה חסרות כמו שעות שינה חסרות ואני משחקת פוטסי עם השעון המעורר עד שנהיה מאוד מאוחר ואני מתחילה לדאוג.

 

הייתי רוצה לקום מוקדם מאוד או מאוחר מבלי למהר, ולבדוק את תחנות הרדיו ולקרוא. להמשיך את מה שעשיתי בלילה בשקט.

אבל אם לא אגיע לבימ"ש תוך כ-10 דקות הסיכוי הקלוש שאספיק להגיש את ערימת הניירת המגוונת שנחה אצלי בתיק יתפוגג גם הוא. גם כך זה בספק ותלוי בתורים קצרים ופקידי עזר שיהיו יעילים להתפקע.

 

אבל מה שבאמת רציתי לומר זה שפתחתי את המייל ומצאתי הודעה תחת הכותרת תאוריות פמיניסטיות. איזו בחורה כותבת לי שהיא מצאה את ההודעה שלי מ-2003 (!) בפורום סטודנטים ואם אוכל לשלוח לה חומר לקורס כי יש לה מבחן ביום א' ואין לה מושג מאיפה להתחיל.

2003! המבחן שלי בקורס הזה היה ביוני 2002, קיבלתי 94, הציון הכי גבוה במועד והייתי מאוד גאה.  עדיין כל העסק הזה הזוי. אני זוכרת שלפעמים היינו נעשים מאוד מאוד נואשים ושולחים לאנשים שפירסמו הודעות הרבה זמן לפני בקשות, אבל.. הימים בהם נודעתי כמנוע חיפוש ומציאת מחברות בחינה עברו, והמאגר שלי מכווץ ל-4 תיקיות, אחת לכל שנת לימוד. שלחתי לה. הוספתי כמה טיפים וכתבתי בהצלחה.

 

 

אוח. בוקר ומהר לא עובדים יחד.

 

נכתב על ידי מִיקַה רוֹבּ , 21/2/2006 11:48  
9 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של דריה ב-23/2/2006 08:08



20,179
הבלוג משוייך לקטגוריות: 30 פלוס , נשיות , המתמודדים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למִיקַה רוֹבּ אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מִיקַה רוֹבּ ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)