לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2006    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
9/2006

הצהוב והלבן של הביצה - איזון קוסמי


היום, תוך כדי השקשוקה, גיליתי את האיזון הקוסמי בין הצהוב והלבן של הביצה. כולם יודעים שעל כל מתכון שצריך בו רק את הלבן של הביצה יש מתכון שצריך בו רק את הצהוב, ולהיפך. התגלית שלי נוגעת לטעם שלהם.

ככל שהביצה מבושלת יותר, כך הלבן טעים יותר והצהוב פחות. למשל, בביצה רכה או בביצה עין, כשהכל עוד נוזלי כזה, הלבן סתמי עד מגעיל ואילו הצהוב מעולה. אם נמשיך לבשל, הביצה הקשה היא המאוזנת ביותר, בה שני הצבעים זוכים לטעם סביר, אף אחד מהם לא יוצא דופן. הגלגל מתהפך בביצים המבושלות הרבה זמן - ביצי החמין והג'חנון. שם באופן מובהק, הלבן טעים הרבה יותר (למרות שהוא כבר לא כל כך לבן), והצהוב נהיה עקר. זו עוד הוכחה לכך שיש אלוהים. או שאין לי מה להגיד.
נכתב על ידי , 16/9/2006 21:02   בקטגוריות ביקורת  
21 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי: 

בן: 51

תמונה




19,512
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , החיים כמשל , 30 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לסתם אחד אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על סתם אחד ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)