דפני: יונית יקירה, כן. כפי שרשום במתכון.
יונית: שאלה, לדפני בורקיטס גבינה וחצילים לבצק שמים גם שמן וגם חמאה? תודה
חגית לבוצ’קין: כבר 3 חודשים שאינני מקבלת עדכונים מהבלוג שלך. מה קרה?
דפני: דבורה יקרה, תודה על המחמאות. בכדי להדפיס מתכון בצורה טובה יש להעתיק את הטקסט (קליק ימני בעכבר ו-העתק) ולהדביק במסמך וורד ולהדפיס משם.
דבורה: דפני שלום! נהנת מאד מהמתכומים שלך. כל הכבוד. את היא ספר הבישול שלי....אבל, איך מדפיסים מתכון? תודה על תשובתך
דפני: שושנה יקרה, שמחתי לשמוע שאת זוכרת לטובה את הסדנה שלי. לצערי, בשלב זה אני איני עורכת סדנאות בישול. תודה וחג שמח.
חבקין שושנה: האם את עדין עורכת סדנאות בישול? אם כן אשמח לקבל מועדים ונושאים.
חבקין שושנה: שלום דפני . ברצוני לתת מתנה לי ולאחותי סדנת בישול אצלך. בעבר נהניתי מאד. האם עדין את מקיימת סדנאות? אם כן תשלחי לי בבקשה מועדים ונושאים.
דפני: מיכל, הקציצות הן מהבלוג השני שלי. הנה הקישור: http://www.shufersalblog.co.il/general/3729
מיכל: הי דפני היה לך פעם מתכון לקציצות כרובית עם עוף טחון. אינני מוצאת אותו. האם תוכלי לשלוח לי? ובכלל אם יש מתכונים לקציצות עוף מגוונות. תודה רבה. מיכל
יפה: שלום דפני, סוף סוף מייל עם קישור. כיף.
דפני: הי סיגל, ברוכה הבאה. שמחתי לקרוא. היו בעיות עם ישראבלוג אך כרגע נושא סגירת האתר ירד מהפרק. המשך הנאה מוצלחת.
סיגל: נחשפתי רק לאחרונה לאתר שלך הכנתי 2 מתכונים שיצאו מדהים הפסטרמה והקדאיף עם מסקרפונה. מה הדיבורים על סגירת האתר?
אריקה: למה הפסקתי לקבל עידונים?
דפני: רוזליה וקלרה, אולי היתה תקלה טכנית באתר. איני יודעת. האם הסתדר לאחרונה?
rozalia shein: היי דפני. למה הפסקתי לקבל את העידכונים ממך? אוהבת אותם מאוד.
קלרה איזנברגר: מדוע הפסקתי לקבל עידכונים אני מכורה לאתר שלך
דפני: הי יוספה, ריבה עדיפה משום שהיא משמשת הגנה מפני הנוזלים שניגרים מן התפוחים. דבש הוא יותר נספג. בנוגע לפאי הפרגיות, אשמח באם תכווני אותי יותר לאיזה פאי הכוונה. של מאסטר שף?
יוספה: היי דפני אני עדיין מחכה לתשובה לגבי עוגת התפוחים אם אפשר לשים דבש במקום הריבה ושאלה לגבי פאי הפרגיות כמות החומרים שציינת כמה פאי יוצא מזה?
יוספה: אני נהנת כל פעם מחדש מהמטעמים שלך . לגבי המתכון של עוגת התפוחים במקום ריבה אפשר דבש?
הדף הבא