קארינה: אני עכשיו עובדת בארומה, ואני אוכלת את הסלט קינואה שלהם שהוא מדהים! רק שימי לב שזה ארומה תל אביב |
קארינה: היי שאלת אותי בבלוג שלי איך מכינים קינואה טעימה אז אני כותבת לך פה שתיראי: |
קארינה: את יכולה להוסיף גם עדשים, חמוציות וכדומה... אני ליפעמים גם מערבבת בין קינואה בהירה וכהה ועושה את שתי הסוגים וזה טעים ביחד |
קארינה: אחרי שהיא מיתבשלת תוסיפי לי עגבניה, גזר, פיטרוזיליה, כוסברה ואת יכולה גם מלפפון וגמבה אבל אני פחות אוהבת |
קארינה: לפני שאת מבשלת את הקינואה תישטפי אותו טוב טוב כי אחרת היא מרה |