על קצות האצבעות

תגובות לקטע: מתחילה לתכנן את ארוחת יום ההולדת  הוספת תגובה חדשה


משתמש מאומת (האתר שלי) , 21:09 16/8/2016:
הייתי מחליף את הדלורית בדלעת ערמונים.

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה

משתמש מאומת (האתר שלי) , 21:11 16/8/2016:
וזו סתם כפילות- פרגיות ועוף שלם. די באחד מאלה.

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

 (האתר שלי) , 21:14 16/8/2016:
הטעמים ממש שונים ולעוף יש תפקיד נוסף (שלמדתי מחגית פה) הוא מגיר את השומן המתובלן שלו על תבנית פוחי האדמה שלמטה והם יוצאים טעימים ברמה פושעת.

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 21:20 16/8/2016:
אז מספיק עוף טוב. הנה חסכתי לך כמה עשרות שקלים מהמילגה עצבני

אגב, לאחרונה התחלתי להשתמש בשווארמה הודו אדום ואני מכין ממנו תבשיל קדרה מאמם. טעים אפילו יותר מבשר בקר. אחרי ששופכים את זה על האורז אפשר לגמור מזה ממש.


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

 (האתר שלי) , 21:39 16/8/2016:
יהיה עוף ויהיו פרגיות, ויהיו נתחי סינטה. תגיד, מה  אתה מתקמצן בשמי? מה אכפת לי שיהיה יותר מידי? אני מעדיפה שיהיה יותר מאשר פחות. וככה גם אוכל להגיד- אבל לא אכלתם כלום! כשכולם כבר יפתחו כפתור במכנסיים וישענו אחורה כדי להצליח לנשום.

והמידע רב החשיבות בנושא ההודו, בחייאת מה זה עוזר לי אם אין מתכון?


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 21:41 16/8/2016:
יש באינטרנט בלי סוף. אין לי מתכון. אני מאלתר עצבני

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

 (האתר שלי) , 21:50 16/8/2016:
עצבני

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 21:15 16/8/2016:
ולחימום האווירה וחיוכים ומצברוח טוב לכולם ממליץ על פונצ’ כאפריטיף, ככה בזמן ההתכנסות. הוא תמים למראה, בריחות ובטעם, אבל מביא את הזומבה בדיוק כשצריך אותה.
וקפה שחור טוב ביציאה, לכולם. שיתעוררו ולא יהיה לך על המצפון שייצאו מבושמים מדי.


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

 (האתר שלי) , 21:18 16/8/2016:
אני לא יודעת להכין פונצ’, אבל אני יודעת לפתוח בקבוקי יין שחבל על הזמן. פעם שתלם היה עדיין חבר שלי, הוא היה בא חצי שעה קודם ועד שכולם היו מגיעים היינו מחסלים בקבוק יין לבד.  גם ככה האורחים שלי לגמרי מרגישים בבית ועושים מה שהם רוצים (כולל הקפה בסוף) נראה לי שמספיק לדאוג שיהיה מספיק יין ובירה (וויסקי וערק).
לשמחתי הם באים שמחים, כי הם יודעים שכייף.


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 21:22 16/8/2016:
הגיע הזמן שתלמדי להכין פונצ’, ביצ’. תתקדמי.

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

 (האתר שלי) , 21:40 16/8/2016:
לא, כי פונצ’ משנות השבעים של המאה הקודמת הוא התקדמות.

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 21:41 16/8/2016:



הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

 (האתר שלי) , 21:12 16/8/2016:
גם אני, אבל זה תלוי במה שיש בסופר, ולצערי בשבועות האחרונים לא ראיתי שם דלעת ערמונים.
וזה עוד בסופר היותר גדול.


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 21:16 16/8/2016:
אז מה שייצא.

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 22:46 16/8/2016:
נשמע לי מעולה! אני יודעת שאני הייתי נהנית אילו הייתי מגיעה לארוחה שזה התפריט שלה. 
מקווה שתיהני גם מהתהליך ולא רק בדיעבד :)


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה

 (האתר שלי) , 07:39 17/8/2016:
אני מתחילה להנות, זה היה רעיון מעולה לשתף פה ולקבל רעיונות ומתכונים.
בכל מקרה אני נהנית גם תוך כדי.

אולי אני צריכה לעשות פעם ארוחה לחברים מהבלוגחיוך

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 10:52 17/8/2016:
רעיון טוב! אני מקווה להיות בין המוזמנים :)

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

 (האתר שלי) , 13:37 17/8/2016:
אין פה שאלה בכלל חיבוק

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 23:26 16/8/2016:
אני לגמרי רואה את כולם יושבים מעולפים עם כפתור פתוח :)
כשמתחילים באלכוהול טוב, הכל טוב. אבל הכל נראה ממש טוב גם ככה. אני לא אביא לך מתכון, את מומחית הרבה יותר גדולה ממני, ואין לי ספק שיהיה יומולדת נפלא. בהרמת הכוסית הראשונה תחשבי גם עלינו פה בבלוג, שותים לחייך חיוך (לי בירת חיטה, בבקשה, איזה וויינשטפן או פולנר). 


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה

 (האתר שלי) , 07:41 17/8/2016:

זה הכי כייף, לראות שאנשים אוכלים ונהנים וטעים להם עד כדי כך שהם קצת מגזימים, אבל הם חייבים לטעום גם מזה וגם מההוא...

בירות מתוחכמות את אוהבת, אם היית באה, הייתי מטילה עלייך להביא את הבירה החביבה עלייךחיוך



הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

פרי העץ , 00:00 17/8/2016:
מזל טוב,  תפריט לגזור ולשמור.

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה

 (האתר שלי) , 07:41 17/8/2016:
יו, תודה, איזה כייףחיוך

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 00:16 17/8/2016:
נשמע נהדר!
כמה רעיונות בשלוף, אולי משהו מזה ידבר אלייך:

1. מוחיטו = בקנקן גדול אן קערה גדולה לערבב בעדינות בקבוק ספרייט, מיץ מלימון שלם + לחתוך לפרוסות דקות את הקליפה שנותרת ממנו, רבע בקבוק רום (אפשר גם פחות, אבל אני אוהבת משקאות קשוחים), כמה גבעולי נענע שמכווצ’צ’ים והמון קרח. להיט לקיץ לוהט ובאופן מפתיע, יחסית לטרחה המעטה, ממש מלהיב את הלוגמים ממנו.

2. אבטיח! וענבים! קינוח אולטימטיבי אחרי סעודה גדולה, וגם כזה שאפשר לחתוך ולאפסן בקערה גדולה מראש.

3. מטבלים מהספר "מהמטבח באהבה". סתם, לא. זו בדיחה :)


צפויה תוכנית אמנותית? מוזיקלית? 


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה

 (האתר שלי) , 13:40 17/8/2016:

אין עלייך, מוחיטו אני אוהבת, אבל אף פעם לא חשבתי להכין לבד, איזה מכשול מחשבתי, פשוט לא עלה בדעתי. אני אחפש רום ואם אמצא, אנסה להכין חיבוק


את לא מבינה מאיזה קופסא מחשבתית הוצאת אותי, למה לא חשבתי אף פעם על מתכונים אלכוהוליים?


 


אין תוכנית אומנותית, נפגשים, שותים, אוכלים מדברים. יש מספיק אנשים בשביל שלכל אחד יהיה מעניין ולא יותר מידי בשביל לא ללכת לאיבוד בהמון.


 



הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 09:42 19/8/2016:
אבל זהירות עם האבטיח, לאחרונה הם כבר ממש לא! אז אם את קונה אז רק אחרי שיחתכו לחצי ויראו לך שזה ממש טוב

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

 (האתר שלי) , 12:44 20/8/2016:
צריך ממש לטעום, כי אפילו אלה שנראים יפה, לא בהכרח טעימים.

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 01:11 17/8/2016:
נשמע מעולה!!!

מתכון לסלט חסה עם עלי בייבי והפתעות
חסה + עלי בייבי +
מנגו חתוך לקוביות ו/או אפרסק/נקטרינה חתוכה לקוביות ו/או תאנים חתוכות לרבעים ו/או ענבים חתוכים לחצי

חלק מהסוד הוא גם ברוטב של הסלט הזה:
1/3 כוס שמן זית
3 שיני שום כתוב
מיץ מחצי לימון
1/3 כוס מיםם
כף גדולה חרדל
3 כפות מעדן מישמש (או ריבת מישמש)
קורט מלח וקצת פלפל שחור
לנער את כל המרכיבים ביחד
למזוג על הסלט קצת לפני שמגיעים ולערבב היטב

(אצלינו אוהבים בעיקר רק עם מנגו, או רק עם פרי אחד, אבל מאוד טעים גם בשילובים)

באופן כללי קינוחי פירות: אבטיח, מלון, ענבים וכיוצ"ב הם משהו שאני אישית מעדיפה על פני כל המסביב

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה

 (האתר שלי) , 13:42 17/8/2016:
הסלט נשמע מעולה וגם יש לי הכל חוץ מהריבה. מנגו אני אוהבת, ובכלל אני אוהבת שילוב של מתוק באוכל שלי, כך שיש מצב שאכין את הסלט הזה בנוסף לךסלט של כוח הצלה, וואו, תודה חיוך

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 16:15 17/8/2016:
בכייף
זה גם סוג של סלט שהוא מרענן (החסה הפירות הרוטב עושים את זה)
אני אישית מעדיפה להשתמש במעדני פרי, זה בלי סוכר, אבל לא בגלל החלק הזה, בגלל שזה יותר טעים לדעתי מהריבה (אבל זו רק אני)


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

 (האתר שלי) , 16:30 17/8/2016:

אני אחפש כזה כמו שאמרתחיוך


יש לי אנטי ריבות מהילדות, היחידות שאני אוכלת, זה אלה שאני מכינה וגם מאלה לא הרבה.


אבל הסלט נשמע שווה את ההשקעהחיוך



הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 20:32 17/8/2016:
אני תמיד קונה כזה של יד מרדכי
(כי לא כל החברות עושות את כל הטעמים)

ואין מה להשוות לריבות תוצרת בית
זה בכלל לא מתקרב לריבות קנויות

ויש אנשים שעושים ריבות מכל דבר, גם מדברים שלא חושבים לעשות מהם ריבה
כמו למשל עגבניות שרי (אבל טעים)

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

 (האתר שלי) , 22:11 17/8/2016:
הייתי בסופר וקניתי את זו שהיו בה הכי הרבה אחוזי פרי (50%) דווקא בשל יד מרדכי היה פחות, נראה איך יצא, נראה שלא יכול להיות רע.

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 22:15 17/8/2016:
באמת אף פעם לא הסתכלתי, עכשיו ראיתי שיש בזה 43% מישמש
אבל 100% פירות שזה גם טוב
העיקר שקנית משהו שהוא טוב

אני מאוד אוהבת את הרוטב הזה לסלט חסה, לדעתי אחד המוצלחים
מקווה שגם את תאהבי


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

 (האתר שלי) , 08:08 18/8/2016:
מבטיחה לדווח חיוך

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 01:14 17/8/2016:
מתכון נוסף שהוא דיי מנצח אצלי לפחות
קוביות עוף עם אננס:


מצרכים:


 


בשר ומרינדה:


500 גרים חזה עוף (אפשר גם פרגיות)


2 כפות יין לבן יבש


2 כפיות רוטב סויה


1 כפית מלח


 


ירקות ותוספות:


6 פרוסות אננס משומר


1 בצל קטן


1 פלפל ירוק


1 פלפל אדום


1/2 כפית מלח


1/2 כפית ג’ינג’ר טחון


 


רוטב:


 1 שן שום


3/4 כוס מיץ אננס (מהקופסא)


2 כפות קטשופ


1 כפית חומץ


3 כפות סוכר


קורט פלפל


1/2 כפית אבקת מרק עוף


2 כפיות קורנפלור


 



הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה

משתמש מאומת (האתר שלי) , 01:14 17/8/2016:

הכנות מוקדמות:



חותכים את הבשר בסכין חדה לקוביות.
שמים את קוביות העוף בקערה שטוחה יוצקים עליהם את חומרי המרינדה - ומשרים לכמה שעות.
חותכים את פרוסות האננס לקוביות. מקלפים את הבצל וחותכים לקוביות בגודל דומה. מנקים את הפלפלים וחותכים לריבועים בגודל דומה.
מועכים את השום ומערבבים אותו עם שאר חומרי הרוטב

 





הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה

משתמש מאומת (האתר שלי) , 01:14 17/8/2016:

הבישול:



מחממים מחבת גדולה או ווק ושמים 2 כפות שמן. מוספים 1/2 כפית מלח. בוחשים ומוסיפים את הבצל והפלפלים. מקפיצים כ3-4 דקות. מוציאים מהמחבת את הירקות והנוזלים שלהם
מחממים במחבת עוד 2 כפות שמן על להבה חזקה. מוסיפים את הג’ינג’ר ומטגנים כמה שניות. מוסיפים את העוף ומטגנים מערבבים. עד שהעוף משנה את צבעו ונעשה לבן.
מחזירים למחבת את הירקות ומוסיפים את קוביות האננס מערבבים.
מוסיפים את תערובת הרוטב ומבשלים 2-3 דקות עד שהרוטב מתעבה


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה

 (האתר שלי) , 13:43 17/8/2016:

יש לי מתכון דומה של קציצות ברוטב אננס ופלפלים שיוצא מעולה, כך שהמתכון הזה לא ממש יכול להכשל. וכאמור אני ממש אוהבת מתוק (וחמוץ) באוכל שלי, אז בהחלט אנסה אותו בהזדמנות.



הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 16:18 17/8/2016:
או!!! אפשר את המתכון?
(במתכון שיש לי אין מספיק רוטב לקציצות)

אמא שלי עושה את המתכון הזה לא מעט לארוחות שישי
הוא תמיד מאוד מוצלח
אני ממירה את חזה העוף לפרגיות (מפרקת כרעיים וחותכת לריבועים)
ואפילו אבא שלי שלא אוהב מתוק באוכל אוהב את זה


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

 (האתר שלי) , 18:37 17/8/2016:
רוטב - בצל קצוץ, פלפל אדום,פלפל ירוק חתוכים לריבועים קטנים, קופסה קטנה של חתיכות אננס, קופסה קטנה של רסק עגסניות, 2 כפות רוטב סויה, חצי כוס מים, 1 כפית חומץ - מטגנים את הבצל עד להתרככות, מוסיפים את הפלפלים ומרככים - מוסיפים את כל השאר ומרתיחים, עד שמבשל מכינים את כדורי הבשר.

כדורי בשר - חצי קילו בשר טחון 2 שיני שום כתושות, חופן פירורי לחם, 1 ביצה, חצי צרור פטרוזיליה קצוץ, מלח ופלפל - מערבבים ומכדררים כדורים לא גדולים.
מכניסים את הכדורים לרוטב הרותח ומבשלים יחד כשלושים דקות. מגישים עם אורז לבן.

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 20:34 17/8/2016:
נשמע לי סופני!!!
מקווה לנסות את זה ממש בקרוב :)
תודה

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

 (האתר שלי) , 22:12 17/8/2016:
מעולה,ספרי איך יצא חיוך

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 17:19 18/8/2016:
אני הולכת לנסות את המתכון הזה עם טופו! מקווה לשרוד על מנת לדווח :)

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

 (האתר שלי) , 17:38 18/8/2016:
טופו???אה?

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 01:17 17/8/2016:
אני גם מאוד אוהבת אנטיפסטי
זה נחמד לאכול ירקות שעשויים טוב
אבל זו רק אני

ולמה שהגמל לא יבוא?
בגלל שיהיו שם עוד אנשים? (אתם בדר"כ נפגשים רק 1:1 אם אני לא טועה)

ממה שנראה לי הולכת להיות סעודה לתפארת
אוכל טוב ואנשים טובים, זה ה-שילוב המוצלח


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה

 (האתר שלי) , 13:45 17/8/2016:

אנטיפסטי זה דבר מצויין, אפשר גם להכין מראש , אז בכלל זה נוח.


 


הגמל נוטה לפעמים להשתבלל ולהחליט שהוא לא בטוח רוצה להפגש עם הרבה אנשים. עד כה הוא דווקא בא לכל ארוחות יום ההולדת שעשיתי ואפילו נהנה מהן מאד. נראה אם יבוא הפעם.



הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 16:20 17/8/2016:
אני מקווה שהגמל יבוא
נראה לי שכשאת חוגגת יום הולדת
הוא צריך להיות שם
אבל... זו רק אני...


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

 (האתר שלי) , 18:29 17/8/2016:
אני לא מאמינה בצריך, אלא ברוצה.
אם הוא יבוא בתחושת כפיה, מה עשינו? צריך לבוא בשמחה וברצון,אחרת זה לא שווה. אני אשמח אם הוא יבוא, מאד אשמח. אני מקווה מאד שהוא לא יוותר . אבל מה שלא יהיה, יהיה נחמד.


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 20:29 17/8/2016:
ברור שהוא צריך לרצות להיות שם
זה פשוט נראה לי מהצד כמו המקום הטבעי שבו הוא צריך להיות
כאילו שלא צריכה להיות שאלה בכלל אם הוא יגיע או לא
(ובכל זאת לגמל רצונות והחלטות משלו ומי שאמר שנשים מסובכות, לא יודע עד כמה גברים לפעמים יכולים להיות מסובכים)


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

 (האתר שלי) , 22:12 17/8/2016:
בדיוק ככה חיוך

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 06:56 17/8/2016:
נשמע מדהים ואם הגמל לא יגיע הוא יפסיד.
שיהיה בהצלחה חיבוק


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה

 (האתר שלי) , 13:46 17/8/2016:

אני מקווה שהיה מצויין כמו שהיה בעבר, ונכון אם הוא לא יבוא , הוא יפסיד. בעיה שלו.


 


תודה חיבוק



הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 07:33 17/8/2016:
איפה את גרה? נשמע ששווה לבוא חיוך
מי שלא מגיע יפסיד ואני בטוח שאנשים לא רק יגמרו את האוכל הם גם ילוקלוקו את הצלחות. שיהיו רק חגיגות.

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה

 (האתר שלי) , 13:48 17/8/2016:

אני גרה בצד השני של הארץ מבאר שבע. אתה בא? קריצה


 


לא יצליחו לגמור את כל האוכל, בטוח ישארו שאריות והרבה, וטוב שכך, זה עדיף על זה שיגמר ומישהו ירצה עוד ולא יהיה לי (הו האימה)


 


תודה קיימן חיבוק



הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

רון , 08:11 17/8/2016:
כבכל שנה יש לך חששות מהכירה שאת עורכת
ובכל שנה כל המוזמנים נהנים עד מאוד ומוכיחים לך שהחשש היה לא במקום

מאחל לך שהגמל יפתיע ויראה נוכחות


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה

 (האתר שלי) , 13:48 17/8/2016:

אתה זוכר שכל שנה זה ככהחיבוק


 


טוב, זה טבעי, לא?


חיוך



הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

עדה (האתר שלי) , 09:30 17/8/2016:
תעשו חיים!  נראה לא שלא תישארו רעבים :)

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה

 (האתר שלי) , 13:48 17/8/2016:
לא נשאר רעבים, כנראה , תודה חיבוק

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

ג’וליאנה (האתר שלי) , 15:26 17/8/2016:
מכירה את המתח של לפני הכנת ארוחה חגיגית והחשש שלא יהיה מספיק. השנה אני משחררת בענק. חוגגת לבן שלי יום הולדת 10. עם פלאפל (מוזמן) 3 סלטים שאכין. אמא שלי על העוגה וחוץ מזה קניתי גלידה.
קצת פושט אבל הרבה פחות עצבים בהשוואה לעבר. חלק בגלל אילוצי כשרות.

העיקר שיהיה שמח ויהיה סבבה.


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה

 (האתר שלי) , 16:14 17/8/2016:

השנה עשיתי רשימה כתובה, קודם ביד ואחר כך בבלוג (גם הדפסתי את הפוסט כדי לזכור מה לקנות) הכתיבה עשתה לי סדר והורידה מהמתח. אני לא מפחדת שיחסר, רק שאשכח משהו ואזכר רגע לפני שבאים האורחים, או שסתם לא יהיה מוצלח.


אין לי בעיה לארגן אוכל לכמות גדולה יותר מהשבעה-שמונה שנהיה בסופו של דבר. אני רוצה שיהיה חגיגי ומיוחד.


אם מגיעים ילדים ליום הולדת של בנך, פלאפל נשמע כמו רעיון מעולה. עוגה וגלידה לקינוח זה מצויין ובאמת הכי חשוב שיהיה כייף, כי אחרת בשביל מה חיוך



הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

ג’וליאנה (האתר שלי) , 17:43 17/8/2016:
גם ילדים וגם מבוגרים. זה יום הולדת משפחתי אז האחיינים שלי יהיו. שנה שעברה זה היה נחמד.

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

 (האתר שלי) , 18:30 17/8/2016:
גם השנה זה יהיה נחמד, אין סיבה שלא חיוך

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

משתמש מאומת (האתר שלי) , 09:48 19/8/2016:
נראה מעולה, ממש מעולה, כולם יהנו בטוח. ואני שמחה שאת באה בגישה של שיגיע רק מי שבאמת רוצה להגיע. זה גם די מבטיח את איכות האווירה, שאף אחד לא יגיע כי הרגיש מחויב. 
את תצחקי אבל אני פה יושבת מתמוגגת מהכינויים של כולם חיוך הלוואי והייתי מצליחה לתת כינויים כאלה גם לדמויות שלי, במקום ע’, א’, מ’ ......


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה

 (האתר שלי) , 12:50 20/8/2016:
מצחיקה את חיוך אני ממציאה שמות אחרת לא אזכור לאיזה א’ התכוונתי הפעם.
וה די קל להמציא שמות. הדרך שלי זו פשוט האסוציאציה שיש לי מהבן אדם. נאמר, המהנדס, הוא באמת מהנדס והוא נקרא ככה כי אשתו הראשוה דאגה להדגיש לי שהיה חשוב לה מאד להתחתן עם מהנדס.. הדביקה שלו.. טוב אפשר להבין לפי השם. ואם יש מישהו שאין לו מאפיין כזה בולט, אני חושבת על השם שלו , ועל האסוציאציה בולטת שי שלי עם השם.


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

נ*גהמשתמש מאומת (האתר שלי) , 20:39 19/8/2016:
כל הכבוד להשקעה !

את מומחית למתכונים , כך שאין לי רעיון מיוחד כרגע למתכון ,

אבל בטוחה בהצלחה שלך

ושיהיה שמח, נעים וטעים  בחגיגה !

פרח


הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה

 (האתר שלי) , 12:50 20/8/2016:
באמת היה מוצלח, תודה חיבוק

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

הוספת תגובה חדשה:

סוג תגובה:

 שם:
 email:
 
(או מספר הבלוג)   האתר שלי:
  מצב רוח: ריק                           בחר: ריק קול סבבי אה? סטנדרטי אוף עצוב עצבני
קוד אבטחה:
במשלוח התגובה אני מאשר/ת כי ידוע לי שהאחריות לתוכן התגובה היא עליי ולא על האתר ישרא-בלוג ומנהליו.  
שלח