במקרה היום קראתי שוב את הפוסט של ה-4X4 ותהיתי אם בינתיים האוס הגיע לשבדיה.
דוקא נשמע הגיוני, ששבדים מתים על חומוס. זה כמו הבריטים הפלצנים מה-BBC Prime שמעצבים את הבית שלהם בעיצוב כביכול ים-תיכוני ולומדים מתכונים של חומוס, כי זה אקזוטי.
עדי בעולם (האתר שלי)
, 14:36 30/9/2006:
את צודקת הרבה פעמים יש פה בבתי קפה סנדוויצ’ים רגילים, ואז סנדוויצ’ים יקרים יותר, מתוחכמים עלק, עם חומוס וגבינת פטה (שילוב מגעיל בעיני, אבל השבדים סבורים שזה בדיוק הולך ביחד).
עדי בעולם (האתר שלי)
, 14:37 30/9/2006:
בדיוק כמו שזה נשמע בעברית רק שאין שם צ’יפס, או פלאפל, כי אין לו רישון לטיגון עמוק (השבדים דורשים רישיון לכל סוג של בישול, כמובן).
ואכן, אני יכולה ללכת לשם בכל פעם שיתחשק לי להרגיש בישראל, ולהתרחק בכל פעם שלא.
(האתר שלי)
, 18:39 30/9/2006:
כמובן שלא! אל תדאגי. העניין הוא כזה, איכשהו כל הדמויות בספר הזכירו לי אנשי מפתח בחיים שלי ככה שהבחורים שלה הזכירו לי את הבחורים שלי...
ומפה אני שותקת ואני אחכה לקרוא את פוסט הספר שתכתבי ואז נדבר
עדי בעולם (האתר שלי)
, 17:25 30/9/2006:
הו הו, בורקס יהיה מתקדם מדיי בשביל שבדיה. כעיקרון יש משהו שנקרא "בורק", וזה בצק פילו ממולא בתרד. זה פחות טעים מבורקס, למרות שזה אותו רעיון, וזה גם לא מוגש פה נכון (מקבלים את זה קר, מקסימום מחומם במיקרו ).
(האתר שלי)
, 23:07 30/9/2006:
אצלנו החומוס-טחינה-פלאפל היחידים בעיר הם אלה שגדלים במטבחי... הביקוש הולך ועולה ככל שאני ממעיט להכינם.
אני שמח שמעדן גבינה בסקי הגיע גם לשוודיה.
טעם הגבינה הנ"ל יכול ללמד על המטבח הבסקי בכלל.
מהמשובחים שבמטבחי תבל (לדעתי)...
עדי בעולם (האתר שלי)
, 23:02 1/10/2006:
מניסיון, החומוס טחינה הכי טעימים באירופה זה אלה שישראלים עושים בבית מגעגועים. זה יוצא הכי טוב.
הגבינה היתה מעולה. גם ככה אני חובבת המטבח הספרדי, וגם חובבת גבינות כבשים/עיזים, אז זה היה בדיוק בשבילי. אם תיקרה בדרכי ההזדמנות ללמוד עוד על המטבח הבאסקי, אני בהחלט אנצל אותה.
שנת מעדנים בהחלט (איזה מועד בחרתי לאחל את זה, בדיוק ביום כיפור ).
(האתר שלי)
, 06:43 1/10/2006:
האוס זו סדרה גאונית, מקווה שהיא לא תתקלקל.
עושה רושם שבעונה האחרונה ששודרה פה, התסריטאים התחילו למתוח טיפה את החבל.
נקווה שזה לא יהפוך לנוהל הרגיל של סדרות שקופצות מעל הפופיק של עצמן ומאבדות את המומנטום.
(האתר שלי)
, 09:22 1/10/2006:
נשמע אחלה, החומוס.
לי בקושי יוצא לאכול חומוס, פעם ב..., למרות שנורא אוהבת.
ובקיץ הישראלי זה בכלל מאכל מוקצה. אולי עכשיו, לכבוד החורף.
ravtul (האתר שלי)
, 16:20 2/10/2006:
את האמת אני לא מבינה מה הקטע עם האוס. רופאים קוסונים שמוצאים כל מיני מחלות והרעלות מוזרות ולא שיגרתיות בבית חולים ביזארי. this is really far fetched פרק אחד שניים סבבה אבל אחר כך זה ממש חוזר על עצמו לטעמי (בטיסה מניו יורק לישראל יצא לי לראות את איזה 7-8 פרקים ברצף).
עדי בעולם (האתר שלי)
, 18:22 4/10/2006:
שכן? שכן מסקנדינביה? מצפון אירופה? הסקרנות עוד תהרוג את החתול.
חומוס ביתי הוא הכי שווה בעיני. אז לא נורא. מצד שני, תמיד עדיף למצוא איזה ישראלי שבדיוק עבר לעיר שלך, ולשכנע אותו שהדבר שהוא הכי רוצה זה ללמוד איך עושים חומוס מושלם ולפתוח מקום שמגיש גם חמוצים.
עדי בעולם
תגובות לקטע: דברים קטנים הוספת תגובה חדשה
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
את צודקת
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
איך אומרים חומוס צ’יפס סלט בשבדית?
הדבר הכי טוב בחומוס כזה, הוא שיש מקום עם מוסיקה ישראלית ועוד כמה ישראלים. ושתמיד יש לך את הבחירה אם להיות ביניהם או לא :)
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
בדיוק כמו שזה נשמע בעברית
ואכן, אני יכולה ללכת לשם בכל פעם שיתחשק לי להרגיש בישראל, ולהתרחק בכל פעם שלא.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
מברוק על החומוס, נשמע שתיכף יגיע פלאפל מעוז :)
נדמה לי שבארץ לא הייתי טורחת אבל אם הייתי מחוסרת חומוס לזמן ארוך בוודאי הייתי נהנית מהמאורע. הכל יחסי אמר איזה יהודי אחד.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
בארץ כמובן אכלתי חומוס פעם בחודש-חודשיים, אבל עכשיו זה אחרי יותר מחצי שנה, אז בהחלט התחשק לי.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
קצת מקנאת בך על שהאוס עוד לפנייך
(את באמת קוראת עכשיו את הרומן הרומנטי שלי? אנחנו צריכות בהזדמנות להחליף דיעות על הספר הזה שהוסיף לתוגה שנפלה עלי בתורכיה)
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
לא רק שהאוס עוד לפניי, גם בטיפול. יהיה חורף נעים.
(הספר משרה עליי תוגה שלא תיאמן, ואני בהחלט קוראת אותו בטיימינג לא טוב).
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אני מתחילה לחשוב שאין טיימינג טוב לספר הזה. יעיד על זה הבנזוג שהיה צריך לעמוד בחקירה צולבת או דכדכוך עמוק כל כמה פרטים
ולזה קוראים רומן רומנטי, פחחח.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
איזה יופי! חומוסיה ליד הבית! (בערך). רק שלא ישרפו לו את המקום, אנטישמים שם.
ואין על גבינות עיזים. לצערי אני מתנזרת, אבל אני עוד זוכרת שפעם מזמן היה אחלא.
אני מסמפטת את האוס, אם כי בהתחלה לא סבלתי את הדמות הראשית. אבל וילסון... הו הו הו, אילו רק היה לי וילסון!
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
למרום קוראים בשם ישראלי. ויש שלט קטנטן בכניסה למקום. הבעלים הסביר שהוא לא רוצה להתגרות בגורל...
משום מה חשבתי שרגישים ללקטוז יכולים לאכול דברים מחלב עיזים. אז לא?
ווילסון זה אחד הרופאים הצעירים? זה זה עם הבלורית הבלונדינית והמבטא הבריטי?
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
יש רגישים ללקטוז שיכולים, אני כנראה לא. נו מילא. לפחות את הירקות השאירו לי.
הו לא, וילסון הוא חברו של האוס, אונקולוג בפני עצמו. לא זוכרת כמה ממנו רואים בפרק הראשון, אבל הוא גם שיחק את קלאודיו ב"מהומה רבה על לא דבר" (נדמה לי).
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אההה!!!!! שעה ניסיתי להבין מאיפה הוא מוכר לו. בדיוק! הוא היה במהומה רבה על לא דבר. אחח, ההקלה.
ואכן, חמוד.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
זה לא המראה, זה האישיות (של הדמות כמובן. במציאות הוא בטח אמריקקי מלוקק ודוחה, אבל הדמות מותק)
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
איך שמחתי בשבילך כשקראתי את זה!
מה הלאה? סניף שבדי של סמי בורקס?
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
חוצמזה שאת קורא תספר נהדר כרגע ואני מקווה שאת נהנית ממנו.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
ספר מאוד קריא, אבל כרגע קצת מדכא אותי. אני רק בהתחלה, אני מקווה שיש הפי אנד! (אל תגידי אל תגידי).
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
כמובן שלא! אל תדאגי. העניין הוא כזה, איכשהו כל הדמויות בספר הזכירו לי אנשי מפתח בחיים שלי ככה שהבחורים שלה הזכירו לי את הבחורים שלי...
ומפה אני שותקת ואני אחכה לקרוא את פוסט הספר שתכתבי ואז נדבר
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
גם לי הספר הזה מזכיר המון דברים בחיים שלי, וזה מאוד מדכא אותי
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
הו הו, בורקס יהיה מתקדם מדיי בשביל שבדיה. כעיקרון יש משהו שנקרא "בורק", וזה בצק פילו ממולא בתרד. זה פחות טעים מבורקס, למרות שזה אותו רעיון, וזה גם לא מוגש פה נכון (מקבלים את זה קר, מקסימום מחומם במיקרו
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
האוס בהחלט שווה ומברוק על החומוס.
חתימה טובה וחג שמח לך.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
תודה רבה. גמח"ט ויום כיפור נעים גם לך
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
צריך לנסות את הספר
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
ברגדורף? בידור קליל ונעים.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
כן, ארשום לעצמי למרת שיש לי ספרייה שלמה שממתינה לי.
(יש לי אובססיה לספרים, אני חייבת לקנות אם יש לי כסף ויש חנות בסביבה).
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
ואחרי עיון בבלוגך אני חייבת להתרשם - גם דוגמנית וגם קוראת, אכן יפה ואופה.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אין לנמרוד אולי שאיפות להתרחב לכאן? קשה שלא לקנא . בכל מקרה, רציתי לאחל לכם שנה טובה (מקווה שעדיין לא מאוחר מדי) לך ולבנזוג.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
יקירתי
מה שלומך? אני כל פעם מתכוונת להתקשר ומפחדת על שאני אפריע בזמן השינה המועט שלך.
שתהיה שנה טובה וגמח"ט!
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אצלנו החומוס-טחינה-פלאפל היחידים בעיר הם אלה שגדלים במטבחי... הביקוש הולך ועולה ככל שאני ממעיט להכינם.
אני שמח שמעדן גבינה בסקי הגיע גם לשוודיה.
טעם הגבינה הנ"ל יכול ללמד על המטבח הבסקי בכלל.
מהמשובחים שבמטבחי תבל (לדעתי)...
שתהיה השנה רוויית מעדנים וטעמים משובחים
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
מניסיון, החומוס טחינה הכי טעימים באירופה זה אלה שישראלים עושים בבית מגעגועים. זה יוצא הכי טוב.
הגבינה היתה מעולה. גם ככה אני חובבת המטבח הספרדי, וגם חובבת גבינות כבשים/עיזים, אז זה היה בדיוק בשבילי. אם תיקרה בדרכי ההזדמנות ללמוד עוד על המטבח הבאסקי, אני בהחלט אנצל אותה.
שנת מעדנים בהחלט
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
יעשה הרבה כסף החומוסאי נמרוד
ולכם יהיה מקום לאכול את המאכל הכי שווה שיש.
שמח בשבילך
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
אני מאוד בעד שיילך לו, המקום של החומוס, ושיעשה גם פרסומת טובה לישראל!
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
האוס זו סדרה גאונית, מקווה שהיא לא תתקלקל.
עושה רושם שבעונה האחרונה ששודרה פה, התסריטאים התחילו למתוח טיפה את החבל.
נקווה שזה לא יהפוך לנוהל הרגיל של סדרות שקופצות מעל הפופיק של עצמן ומאבדות את המומנטום.
אני מחכה בקוצר רוח לדיווחים על הגבינה
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
מהפרק היחיד שראיתי היא היתה סידרה משובחת. פיתחתי ציפיות
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
סחטיין על החומוס, עכשיו תהנו מההגנבה הזאת
http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
הגנבה חביבה.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
נשמע אחלה, החומוס.
לי בקושי יוצא לאכול חומוס, פעם ב..., למרות שנורא אוהבת.
ובקיץ הישראלי זה בכלל מאכל מוקצה. אולי עכשיו, לכבוד החורף.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
האמת שבארץ יצא לי פעם בחודש-חודשיים. זה פשוט כל כך כבד שאחרי פעם אחת לא בא לי הרבה זמן...
אבל אין כמו חומוס בחורף
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אז החומוס עשה עלייה לשבדייה?
מעניין איך באמת מקבלים את זה השבדים
(אבל את הרווחת זה בטוח)
אגב, ספרים, יצא לך לקרוא את בתה של יונקת הדבש?
ראיתי באיזשהו מקום (חנות שמוכרים שם ספרים) והתלבטתי עם לקנות או לא..
חתימה טובה שתהיה לך (=
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
כן, החומוס צבע לבלונדיני ובא לפה.
והממ, לא מכירה את "בתה של יונקת הדבש". סורי.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
איך היה החומוס? שווה לפתוח סניף בתל אביב?!
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
החומוס היה סאמת’ינג סאמת’ינג. אבל בתל אביב אני נאמנה למשאוושה..
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
בלונדיניות ברגדורף היה בידור מצוין. ממש צחקתי בכמה קטעים.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
נשמע מצויין !!! דרך אגב טעמנו חומוס ביתי משובח בטיולנו האחרון בדאלאס. קיבלתנו את המתכון - אם יהיה מוצלח אעביר לך .
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
אין כמו חומוס ביתי משובח
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
את האמת אני לא מבינה מה הקטע עם האוס. רופאים קוסונים שמוצאים כל מיני מחלות והרעלות מוזרות ולא שיגרתיות בבית חולים ביזארי. this is really far fetched פרק אחד שניים סבבה אבל אחר כך זה ממש חוזר על עצמו לטעמי (בטיסה מניו יורק לישראל יצא לי לראות את איזה 7-8 פרקים ברצף).
יחי LOST
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
יכול להיות שאחרי 7-8 פרקים של כל סידרה, אפילו באפי (!), אפשר להקיא ממנה.
ולא ראיתי לוסט כבר איזה חצי שנה. השבדים המפגרים הפסיקו באמצע העונה כי הגיע הקיץ.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
עדי , איך האהבה לקחה אותך רחוק כל כך? בני
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
בני,
אם בשביל אהבה לא שווה לנסוע רחוק, אז בשביל מה שווה?
עדי
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
מקנא בך..
לנו אין חומוס פה.
רק את זה שאני מכין.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
שכן? שכן מסקנדינביה? מצפון אירופה? הסקרנות עוד תהרוג את החתול.
חומוס ביתי הוא הכי שווה בעיני. אז לא נורא. מצד שני, תמיד עדיף למצוא איזה ישראלי שבדיוק עבר לעיר שלך, ולשכנע אותו שהדבר שהוא הכי רוצה זה ללמוד איך עושים חומוס מושלם ולפתוח מקום שמגיש גם חמוצים.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
התמכרתי באמצע העונה השניה,
העונה הראשונה העבירה לי את הצום בכיף!!
ורק שתדעי, העונה השלישית התחילה כבר והיא ממשיכה להיות מצויינת!!
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
נו, אם האוס סייע לך ביום כיפור הרי שמקומו בגן עדן שמור!
(אני פותחת טרנד תגובות בחרוזים)
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
הוספת תגובה חדשה: