לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

הבלוג של מחשבים nana10 \\ "יופי טופי אחלה בחלה"


מולדבסקי ובניו הוא הבלוג של עורכי וכתבי ערוץ המחשבים של nana10. תמצאו פה תכנים משלימים לאלו שעולים בערוץ, מחשבות טכנולוגיות, טיפים, המלצות על אתרים ודברים אחרים שחשבנו למועילים - וגם כמה דברים שלא קשורים למחשבים וטכנולוגיה. מה, גם לנו יש חיים מחוץ למחשב.

Avatarכינוי: 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


11/2006

מיקרוסופט, צאו בחוץ!


לאחרונה התקנתי את IE7, כמו כולם (כן - חלונות חוקי! יאי!). בנוסף, מותקן אצלי קספרסקי אנטי וירוס שבין השאר מנטר גישה של תוכנות לרג'יסטרי. מהרגע שהפעלתי את IE7, אני לא יכול לבצע הקשת עכבר מבלי ש-IE תרוץ לרג'יסטרי לעדכן משהו.

זו לא הפעם הראשונה שההתפלשות הקולוניאלית של מוצרי מיקרוסופט ברג'יסטרי מעצבנת אותי. ובכלל, מה רע בקובץ INI טוב, כמו בימי חלונות 98 העליזים? ואם אתם ממש חייבים להתעקש על היררארכיה, אז אין בעיה - השתמשו ב-XML.

 

אני חושב שהרג'יסטרי לא נותן שום יתרון ללקוח, מאפשר לחברות תוכנה להשתיל לך במחשב מה שהן רוצות (מישהו הצליח אי פעם למחוק כל זכר לנורטון אנטי וירוס? זה בלתי אפשרי), מעודד הרגלי תכנות גרועים ומהווה חור אבטחה רציני מאוד. קבצי INI לעומת זאת, מאפשרים לך לבצע מעקב צמוד אחר השינויים בהגדרות וגיבוי של הגדרות שאתה אוהב והעברתן למחשב אחר, משהו שבלתי אפשרי כמעט לעשות עם רג'יסטרי. אני מאוד אשמח אם מישהו יסביר לי סוף סוף מה היתרונות הגדולים בשיטה הנוכחית.

נכתב על ידי , 2/11/2006 12:06   בקטגוריות אינטרנט, מיקרוסופט, מריח כמו בשר מתובל  
9 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




הבלוג משוייך לקטגוריות: אינטרנט , תרשו לי להעיר , עבודה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למחשבים nana10 אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מחשבים nana10 ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)