זה לא פוסט על ה"מצב". זה פוסט על המצב.
מדי פעם אני זורק איזה פוסט שקשור למצב הפוליטי/מדיני/עולמי/כלכלי. יש לי הרגשה שלאור המלחמה, או מצב הלוחמה, שאנו נמצאים בו, זה מתבקש.
אבל אני לא רוצה. סו מי.
אני לומד. מתפתח לכיוונים חדשים ומנסה להעיר חלקים שישנו במשך שנים רבות מדי. להתאמץ עם נשים ולהתאהב ולשבור שוב ושוב את הלב זה חלק מזה.
(ומי יודע, אולי זה יצליח עם מישהי
) גם מבחינת עיסוק ותעסוקה אני מגשש בכיוונים חדשים. חוג טאי צ'י. כן כן, אני בחוג. מצחיק אותי אפילו להגיד את זה. אני גם לומד ריפוי אלטרנטיבי. זה שונה לגמרי מהמקצוע שלי. יש הרכה שמרימים גבה כששומעים שאני לומד את זה. איך הגעת לזה? זו שאלה ששמעתי לא פעם. לא יודע בדיוק, זו התשובה שהם מקבלים בדרך כלל.
הקורס הראשון נגמר בקרוב. אני לא יודע אם השיטה הזאת אמיתית. אני לא יודע אם אוכל להיות מוצלח בזה. אבל זה עורר בי רצון להמשיך בכיוון. אנטומיה. כדי לטפל טוב חייבים לדעת אנטומיה. זה הקורס הבא שאני חושב עליו. גם רפלקסולוגיה.
אולי חוץ מלהוציא הרבה כסף ומשהו לעשות ערב אחד בשבוע למשך תקופה לא יצא מזה כלום. מצד שני, אולי כן...